tochtgenoten voor Everest trektocht

Op 18 oktober vliegen we naar Lukla voor een 17 daagse trektocht met overnachting in lodges. Doel is om (mogelijk) alle drie de hoge passen te doen in volgorde van Kongma La, Cho la en Renjo La (allemaal boven de 5300+). We laten Kala pathar en Everest BC rechts liggen :slight_smile:
Organisatie is inclusief 4 hotel overnachtingen in Kathmandu, binnenlandse vlucht kathmandu-lukla vv, permits, park entree, gids, overnachtingen en maaltijden.
We nemen dragers uit het gebied mee (dragen max 15 kg) zodat we daarmee ook de plaatselijke economie ondersteunen en een steentje bijdragen aan de wederopbouw van hun beschadigde of verwoeste huizen. PEr persoon max. 7,5 kg afstaan, dus zelf ook wat dragen .
Wij zoeken ervaren bergwandelaars met ervaring in lopen over ruig terrein én hoogte. Max. groep 8/9 personen.
Meer info via mail.

ik ben zeker geinterreseerd. Ben meerdere keren in Nepal geweest en de passentocht staat nog op mn lijstje. Heb Gokyo/ kalapathar/ everest basecamp/ Gokyo-ri al gedaan.

Tocht gaat niet door, zie latere oproep voor tocht in minder bekende omgeving.

Beste Harry, we zijn inderdaad voornemens om in october weer naar Nepal te gaan en als het aan ons ligt gaan we weer op trek met Subash! Dat is ons erg goed bevallen. De trek die jij voorstelt is voor ons net een betg te hoog. Misschien op een later moment wanneer we meer tijd hebben. Maar bedankt dat je aan ons hebt gedacht!