Tips voor vrijwilligerswerk en Spaanse lessen?

Hallo,
Wij willen van januari tot april gaan reizen en trekken in Midden/ Zuid-Amerika. We zouden dit graag willen combineren met een aantal weken vrijwilligerswerk en evt. spaanse lessen. Heeft iemand toevallig tips voor ons om dit direct met een instantie daar te kunnen regelen? Organisaties die als tussenpersoon optreden vragen wat ons betreft namelijk absurde bedragen…
We horen graag van jullie!
:dag:

Gelijk heb je. De kosten zijn inderdaad belachelijk van veel Nederlandse organisaties.

Als je Spaans wilt leren en vrijwilligerswerk wilt doen is Ecuador een goede plek. De spaanse taal is wat eenvoudiger (met name uitspraak), dus zul je het allemaal sneller oppakken.

Ecuador Reizen (http://www.ecuadorreizen.nl) is een Nederlandse organisatie met Ecuadoreaanse prijzen. Geen absurde bedragen. Voor 60 Euro zetten ze al vrijwilligerswerk op in Quito.

Ook de lessen die ze aanbieden zijn niet al te prijzig (5,50 Euro per uur)

Veel plezier!

Kijk eens op www.celendinperu.com, misschien is het iets voor jullie…

Ik ken een reisagent in Ecuador die Spaanse lessen organiseert en ook contacten heeft met lokale goede doelen. Zij heten Ecole Travel en zijn gevestigd in Quito.

Groeten,
Eelco
DeTra Reizen - Breda

Dat is precies waar KBA naar refereert. Hoge prijzen, GEEN eigen projecten. Ze werken samen met Ecuadoreaanse organisaties en vragen om een hele stevige commissie voor hun werk…