tips voor rondreis

Wij zullen op maandag 17.12 aankomen in bangkok, op dinsdag vertrekken we voor 6 dagen naar Chiang mai, om dan terug te komen naar Bangkok en door te reizen naar kanchanaburi, daar een 3 tal dagen te verblijven om dan door te trekken naar het zuiden( phuket of krabi), na een 5 tal dagen zouden we willen doorreizen naar Ko samui, om dan te eindigen op 12.1 in bangkok.
We zouden willen de reis combineren met ontspanning en avontuur ( oa duiken, bergtochten) we zouden willen overnachten in de betere guesthouses.
Zijn er suggesties of tips

alvast bedankt,

Mario

Als je wil duiken dan kun je misschien beter naar Ko Tao gaan (eenvoudig te bereiken vanuit Ko Samui).

Chiang Mai is een goed uitgangspunt voor een aantal actieve excursies zoals het bezoeken van het Doi Inthanon gebergte.(je komt er onderweg bergstammen, watervallen en schitterende natuur tegen) ,deze trips kan men boeken bij een plaatselijke reisbureau in Chiangmai alsook verschillende guesthouses hebben een reisstandje waar je terecht kunt om een dag of een 3 daagse excursie te boeken.
Natuurlijk mag de Flight of the Gibbon in Chiang Mai (is een echte must voor iedereen die houdt van actie en avontuur) niet ontbreken in je programma Mario !