Thaise platteland per fiets

Chiang Mai Bicycle is een produkt van Thailand Treks. Wij zijn de lokale agent voor 333 Travel en Amazing Asia Tours in Noord Thailand.

Wij hebben bewust gekozen voor een lokatie buiten het centrum van Chiang Mai omdat mijn ervaring is dat veel klanten er niet van houden om in het drukke Chiang Mai te fietsen, bovendien zijn de vrijwel verkeersvrije wegen op het platteland een stuk veiliger alsook landschappelijk veel mooier.

Beschrijving van de tour:

U wordt opgehaald bij uw hotel en in ongeveer 20 minuten per auto naar een klein dorpje in het Doi Saket district gebracht.
We passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen, fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden en stoppen bij een meer in een prachtig berglandschap. Soms zien we waterbuffels oversteken of kinderen die verbaasd zijn om buitenlanders in hun dorp te zien.

Wij gebruiken Trek fietsen in uitstekende staat en hebben heren- en damesmodellen in verschillende maten alsook kinderfietsen.

Totale afstand van de toer is 30 kilometer waarvan 99 % over verharde wegen. Het accent ligt op het genieten van de omgeving en lokale bezienswaardigheden, hierdoor zijn onze toers geschikt voor iedereen met een redelijke conditie (ook voor kinderen)

Met vriendelijke groet,
Hans Deckers

Vraagje: wij zijn ons aan het orienteren op een autorondreis door Thailand in febr. 2009 en zijn waarschijnlijk van plan onze (vouw)tandem mee te nemen. Bovenstaande fietstoer lijkt ons erg leuk om te doen met onze eigen tandem. Is dit mogelijk??? We kunnen dan zelf bv naar de startplaats rijden (of achter de ophaalauto aanrijden???)
Graag uw reactie.
vrgr.
Lia

Hallo,

Dit lijkt mij zeer leuk, maar heb vraagje wij hebben een kindje van 1 jaar, kan er een fietsstoeltje voorzien worden, of is dit niet mogelijk.
We hebben wel een draagzak voor de rug, maar weet niet of dit doenbaar is gedurende 30 km.

Groetjes

Wij gaan in september 2008

Stuurt u aub een mail naar [EMAIL=“info@chiangmaibicycle.com”]info@chiangmaibicycle.com

Hans Deckers