Tentenkamp woestijn

Wij (2 volw en onze zoon) reizen in maart naar Dubai en Abu Dhabi. We hebben enkele mooie hotels geboekt maar nu hadden we zo graag eens 1 nacht in de woestijn doorgebracht. Ik vind niet veel mogelijkheden en als er eentje is, is het dure resort, 300€/nacht. Kan iemand me helpen? Jaren geleden verbleven we enkele nachten in een luxe tentenkamp in Masai Mara, heel leuk :slapen:

Hallo Pepe,
Zelf heb ik al in de Liwa desert gekampeerd met www.arabiantours.com die heeft er diverse in het
programma. Dit is wel heel basic, enkel tent, bbq, jerrycan, zaklamp.
Er zijn meerdere organisaties die zoiets doen, www.desertadventures.com, ook via hotel kan je een trip boeken.
Bab al shams en arabian nights village is meer het luxueus kamperen en behoorlijk aan de prijs.
Groetjes, Bettina

1 like

Dank je Bettina!
Het zijn idd veelal tour operators die iets aanbieden. Ik regel graag alles zelf en boek liever direct met de verblijfplaats, maar dat is daar blijkbaar niet zo courant. Ik zoek nog verder, maar nogmaals bedankt (mocht er iets ander te binnen schieten … ) en groetjes!

Vraag eens bij North Tours. Lijkt me vrij basic, daardoor misschien ook beter betaalbaar.

Of Arabian Adventures https://www.arabian-adventures.com/en/tours-and-safaris/find-tours-and-safaris/tour_details.aspx?id=2033079
Desert Safari Dubai Desert Safari Dubai - Overnight Desert Safari
Desert Rangers http://www.desertrangers.com/

Ik denk echt wel dat je via zo’n bureau moet gaan. Zal wellicht het eenvoudigst zijn want je hebt een 4WD nodig om er te komen. Ik regel in principe ook graag alles zelf maar er zijn nu eenmaal dingen die je beter uit handen geeft.

1 like

Daar moet ik wel iets uit vinden - dank je !

Nog een tip: misschien is het voor jullie wel interessant om de Entertainer Vouchers (‘buy one get one free’) te kopen, niet alleen geldig in veel restaurants maar ook voor waterparken, safari’s en dergelijke. Ik heb ze zelf niet gekocht omdat het te duur is voor restaurantbezoek alleen (dat haal ik er niet uit, en ons hotel doet er niet aan mee) maar als je iets wil doen dat aan de prijs is, dan is het misschien wel de moeite. Je zou het eens even moeten berekenen. Er staan trouwens heel veel bedrijven in die desert safari’s aanbieden.
https://www.theentertainerme.com/outlets?category=&location_id=1&product=24&mall=&hotel=&neighborhood=&cuisine=&query=safari&query_type=both&find=true&outlet_location=Find+Outlets

Wel oppassen, want de Entertainer van 2016 is er nog niet.

Op de homepage lees ik trouwens het volgende:
Try before you buy on your mobile
Download the Entertainer App today to get a Free 14 Day Trial Membership, helping you try out the great offers before you buy!

Dat ga ik eens verder uitpluizen hoe dat nu juist zit …

1 like