Tango in Buenos Aires

Wie kent er een leuke plek om als beginner een paar (goedkope) lessen te kunnen volgen?

Een plek die mij vaak is getipt door de locals is Confitería La Ideal, Suipacha 380, 1e verdieping. Heb er zelf geen ervaring mee, kent iemand anders deze plek?

Groet,

Jan

Onderstaande zijn erg populair, vooral La Catedral, onder jongeren.

Succes!

Ik heb tango les gehad in La Catedral. Is echt een aanrader, heb een geweldige avond gehad!
Om een impressie te krijgen, kun je misschien de aflevering van ‘waar is de mol’ met Angela Schijf kijken. Ze danst haar uiteindelijke tango in La Catedral.

http://www.sbs6.nl/programmas/waar-is-de-mol/videos/3mnGbJFFBTHm/waar-is-de-mol-angela-schijf-argentinië

Ik ben gisteren in le catedral geweest! Leuke plek, had alleen een danspartner die nog meer beginner is dan dat ik ben haha. Maar het is een leuke plek en kostte €7,- voor ruim een uur. Bedankt voor jullie tips!

Ha Allemaal,

Ook ik ben op zoek naar een leuke Tango School, hebben jullie nog tips (ik zag dat de vorige posts wat lang geleden zijn). Ik ga as februari naar Buenos Aires en ben 6 dagen daar en hoop toch wel wat te leren !

Groeten Marc

Ik kom misschien een beetje te laat op deze post maar dit kan dan voor de volgende geïnteresseerden dienen. Club la catedral is een heel leuke plek om een tangolesje te volgen. Goedkoop en heel leuke sfeer niet enkel naar de toerist toe maar ook voor de plaatselijke bevolking. Als je op zaterdagavond gaat is er meestal livemuziek. Een aanrader!! http://www.lacatedralclub.com/