strand Ngwe Saung of Ngapali in september/regentijd

Hoi reizigers!

We willen in September 3 a 4 weken door Myanmar gaan reizen. We vinden het altijd fijn om een vakantie met een paar dagen relaxen op het strand af te sluiten. Dus we hadden Ngwe Saung of Ngapali in gedachten.

Heeft iemand ervaring met deze regio tijdens het regenseizoen?

En als deze twee plekken dus niet aan te raden zijn, wat zou dan een goede optie zijn om naartoe te gaan? We zaten zelf te denken aan een Thais eiland zoals Koh Samui (omdat we toch vanuit Bangkok terug naar Nl vliegen en dat maar 2 uurtje van Bangkok vliegen is).

We horen het graag.

Hai Mariekelus,

Sorry, geen antwoord, maar wel nieuwsgierigheid naar reacties van anderen. Wij gaan ook richting Myanmar, maar dan in juli. (Zelfde regentijdverhaal…) Vliegen ook terug vanaf Bangkok, dus misschien beter een eilandje in Thailand uitzoeken voor de laatste luierdagen?

Via Wereldwijzer app

Wij gaan ook van half september voor 4 weken naar Myanmar en eindigen ook met paar stranddagen op Ngapali. We nemen de gok, einde regenseizoen, en anders vermaken we ons toch wel.
Een paar jaar geleden waren we eind oktober in Thailand en eindigde met stranddagen op Koh Samui. Het was daar toen noodweer, veel overstromingen, dus daar is toch weinig op te plannen. Succes met je beslissing!

Via Wereldwijzer app