Stage in Turkije (ISTANBUL/Beyoglu)

RECEPTIE STAGE (Front office)
*Ook te combineren met Back Office *

Soort stage Meeloop Stage
Opleidingsniveau MBO/HBO
Periode 5 maanden of langer
Aantal uren per week 38 uur (fulltime)
Vergoeding In overleg
Overige Indien gewenst kunnen wij huisvesting verzorgen

Algemene informatie
Wil jij werken in een moderne, dynamische wereldstad waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijke speerpunten zijn? Dan is deze positie wat voor jou!
Wij bieden een veeleisende en boeiende functie met verantwoordelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Deze buitenlandse stage biedt jou de mogelijkheid om internationale vaardigheden op te oden of te vergroten.
On Suites Istanbul is gelegen in een gerestaureerd 19e-eeuws herenhuis in het hart van Istanbul in de buurt van de voornaamste toeristische attracties van de stad, waaronder het Taksimplein en de levendige Istiklal Caddessi. Het hotel is historisch van karakter gecombineerd met eigentijds comfort en bijbehorende moderne uitstraling. De suites zijn voorzien van hoge plafonds en zijn ruim en luxueus ingericht. Alle slaapkamers beschikken over een lcd-televisie, een volledige uitgeruste woonkamer en keuken met een eethoek. Sommige suites hebben een eigen Turks stoombad. De luchthaven Atatürk is slechts 20 km verwijderd van On Suites Istanbul.

Voor ons Front Office team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gastvrije Front Office Stagiair(e)s!.

Functieomschrijving
De Front Office is het hart van ons hotel; gastvrijheid staat vooraan. Je bent het visitekaartje van ons hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten . Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende receptiewerkzaamheden, zoals het in- en uitchecken van onze hotelgasten, je verwerkt reserveringen, bedient de telefooncentrale en verstrekt informatie aan onze hotelgasten. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden en bedien je de telefooncentrale.

Deze stage is tevens in te richten als managementstage of afstudeerstage en kan indien gewenst aangevuld worden met een opdracht / onderzoek.

Wij zijn op zoek naar
Een enthousiaste en gedreven student ter versterking van ons managementteam. Je bent servicegericht, flexibel, representatief, je hebt aandacht voor kwaliteit en een hands-on mentaliteit.

Profiel
• Je volt een relevante MBO of HBO opleiding
• Gastvrije en enthousiaste uitstraling en instelling
• Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
• Beheersen van de Engelse taal is een pré
• Geen 9 – 5 mentaliteit

Solliciteren
Werken in de hotellerie doe je met passie. Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan in binnen een jong en dynamisch bedrijf? Reageer dan snel! Je kunt je sollicitatie, voorzien van motivatie, pasfoto en CV, per e-mail sturen naar onsuites@outlook.com