Spaans Leren Granada

Hallo iedereen, ik wil graag mijn Spaans verbeteren en ik heb altijd horen zeggen dat je het snelste een taal onder de knie krijgt als je daadwerkelijk in het betreffende land verblijft en de taal direct in de praktijk brengt. Daarom denk ik erover om naar Spanje te gaan. Spaans leren Granada lijkt me wel wat, want men zegt dat het een hele bijzondere stad is die zeker een bezoekje waard is. Zijn er eventueel meer mensen die hier al eens geweest zijn?

Kijk eens op www.spaans.startbewijs.nl, bij de rubriek Granada. Daar staan nog wat andere taalscholen vermeld. De vraag is hoe lang je wil blijven, welke gemiddelde leeftijd zou je prettig vinden en wanneer zou je willen gaan.

Hallo Jeremias,

Ik heb 2 jaar geleden een taalcursus gevolgd in Granada. Als het goed is heb ik daar al wat over gezegd bij andere onderwerpen op dit forum. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan even een mailtje.

Groeten

Hallo,

er is een talenschool in Granada, dat heet Instituto Mediterráneo Sol. Een vrij kleine school maar wel effectief. Voor meer informatie kun je op de website kijken www.inmsol.es.

Succes met de keuze.

Hallo,
Ben er toevallig december geweest. Mooie stad met als grote attractie La Alhambra. Maar ook het historisch centrum en de Moorse wijk Albaicin mogen er zijn. Granada heeft verder een uitgebreid aanbod taalscholen, keuze genoeg dus.
Hierbij een link met meer informatie over bezienswaardigheden, uitgaan, hotels, etc:
http://www.spaanstaligewereld.nl/reizen_sb_stad.php?id=9&stad=Granada

Ik heb ook een vraag. Ik heb vorig jaar tijdens mijn reis naar costa rica redelijk tot goed spaans geleeerd. Aangezien ik over een paar jaar mijn coschappen wil doen in midden-amerika, wil ik mijn (medisch) spaans verbeteren.
Daarom ga ik waarschijnlijk volgend jaar een half jaar in spanje wonen. Ik kan dan kiezen tussen Granada en Barcelona, maar mijn voorkeur is toch wel Granada. Denken jullie dat Granada groot genoeg is om je er een half jaar te vermaken?

¡Porsupuesto! Al was het alleen al omdat de tapas gratis worden meegeleverd met de drankjes in Granada…

Hola!
Ik ben op zoek naar mensen die willen bijdragen aan mijn scriptieonderzoek, dat gaat over ‘taaltoerisme’.

Mijn naam is Tessa Getrouw en ik ben vierdejaarsstudente International Tourism Management and Consultancy aan de NHTV in Breda.

Zelf ben ik altijd al geinteresseerd geweest in het leren van andere talen en om deze reden ben ik 6 jaar geleden Spaans gaan leren in verschillende Spaanssprekende landen. Vorig jaar, tijdens mijn stage bij een taalinstituut in Honduras, heb ik veel geleerd over taaltoerisme en besloot daarom mijn afstudeerscriptie hierover te doen. Ik doe research naar de factoren die van invloed zijn op de besluitvorming van studenten die Spaans willen leren.
Dus voor een korte enquete heb ik mensen nodig die Spaans willen leren/ hebben geleerd in Spanje. Invullen zal ongeveer 5-10 min duren. Er zijn veel respondenten nodig, dus als je nog anderen weet, graag doorsturen! Muchisimas gracias! Tessa

Link: http://www.studentenenquete.nl/vragen/index.php?sid=15878&lang=nl