Rondreis VS juli/augustus

Hallo,

Ik ben 33 jaar oud en werk in het onderwijs. Voor de periode eind juli en augustus ben ik op zoek naar een vrouwlijke reisgenoot rond mijn eigen leeftijd die ook graag een rondreis wil maken door de VS.
Mijn voorkeur gaat uit naar het rondje San Francisco, LA, Las Vegas maar andere routes zijn volkomen bespreekbaar.
Het doel vande reis is veel zien, in een rustig tempo dmv eigen vervoer (huurauto, camper) de omgeving, national parken, cultuur etc beleven. Zelf heb ik redelijk wat reiservaring maar vind dit wel heel spannend.
Wat ik zeker weet is dat ik het niet georganiseerd wil doen in een groep. Graag geniet ik op eigen tempo en een groep kan dan een belemmering zijn.
Van te voren in Nederland routes uitstippelen en voorbereiden is natuurlijk prima. Helemaal alleen is ook niet echt gezellig en zou ik ook niet fijn vinden.
Mail als je belangstelling hebt. selena2510@hotmail.com

groetjes Selena

hoi selena, ben inge uit amsterdam, ben al wat ouder (45) heb al heel veel in de vs en canada gereisd (liftend) wil nu graag met huurauto/driveaway de plekken zien die ik heb overgeslagen (mn de noordkant bv montana south dakota etc of juist t diepe zuiden, louisiana, mississipi) wil niet meer liften, maar nog wel in hostels overnachten. In mijn eentje rijden lijkt me saai…heb een bijlespraktijk dus vakantie van 23/7 tot 3/8. groetjes inge