reserveren Taj Mahal

Is het handig al tickets te reserveren voor de Taj Mahal via internet of maakt dat qua tijd niets uit ?

Groeten,
Wendy Vertegaal

Hoi Wendy,Online kost het zo te zien iets meer dan de 1000 roepie cash. En er is niet zoiets als maxima of tijds-slots. Dus het enige voordeel van online kopen zou dan zijn dat je daarna niet meer in de langere rij voor tickets hoeft te staan en kan doorlopen naar ingang.De 2 x dat we er waren (over enkele maanden 3e keer) waren de ticketrijen niet langer dan 5-10 minuten gewoon omdat er ERG veel loketten zijn. Dus of het de moeite waard is, hmmmm…Sukses, & [Sandya]

Heel erg bedankt voor je snelle reactie !!

Kleine toevoeging: recent hebben ze aantal bezoekers per dag op 4.000 maximaal gesteld. Dus op een drukkere dag is online kopen zeker aan te bevelen, ter plekke kun je in theorie wel eens voor een dicht loket komen te staan zeker in de middag :frowning:

<Erik> & [Sandya]

Bedankt !
Ben intussen geweest en is allemaal goed gegaan. Was super !!!
Van die 4000 mensen max per dag heb ik niets gemerkt, er stonden de hele dag enorme rijen. De mensen uit India stonden al 3 uur in de rij voor ze naar binnen konden. Daarna nog eens 2 uur om het gebouw in te komen. Vind het wel een beetje scheef dat je als ( 30x meer betalend, dat dan wel ) toerist gelijk door mag lopen.

Groetjes,
Wendy