Reizen Door West Amerika

WEST U.S.A. op z’n Best : een zeer informatieve en prachtige presentatie voor reislustige mensen die het land willen gaan bezoeken of er reeds eerder geweest zijn.

Ben je bezig met de voorbereidingen of heb je plannen om in de toekomst met een huurauto of camper door West Amerika te trekken, dan is dit je kans. Tientallen tips zorgen er voor dat je niet alleen op de toeristische plekken, maar ook op de onbekendere en prachtigste plaatsen komt, op de mooiste campings overnacht en de fraaiste wandelingen maakt. Daarnaast leveren de tips enorme besparingen op. Beter voorbereid op reis gaan is niet mogelijk !

Waar en wanneer ?
Zaterdag 20 september 2003 in The Globe, winkel Bever Zwerfsport, Waldorpstraat 15 te Den Haag. Aanvang 11.00 uur, einde rond 14.00 uur.

Programma
Beslissingen vóór het boeken van de reis ( met de camper of auto, in hotel of tent, waar naar toe ? )
Overnachtingplaatsen.
(Onbekende) Hoogtepunten van de Westelijke Staten.
Afronding en sluiting.

Er is volop gelegenheid om vragen te stellen, je gaat met een schat aan informatie en praktische tips naar huis !

hallo erimonneken, blijkbaar ben je goed thuis als we spreken over de vs. mijn vraag dus: is het te doen op één jaar tijd de volledige vs rond te trekken met de tent en te voet of met de fiets. ondertussen kunnen we misschien terplaatse werken om zoveel mogelijk te besparen. en heb je hierover misschien informatie. dank u

janaudoore@hotmail.com