Reisgenoot(m/v) Z-O Azië va. dec'11

Dag allemaal,

Ik ben op zoek naar een reisgenoot (m/v, liefst 21+) om eind dit jaar/begin volgend jaar (ik ben dan afgestudeerd) mee naar Azië te gaan! >>>
Ik zou daar heel graag door India willen reizen, maar ook Indonesie en Thailand lijken me geweldig. Ik sta er open voor om ook omliggende landen te bezoeken. Ik sluit niet uit dat ik ook graag vrijwilligerswerk zou willen doen.

Ik hou van mooie natuur, maar mijn interesse ligt vooral in mensen en cultuur. Ik hou ook erg van lekker eten.
Qua activiteiten sta ik open voor veel dingen, al ben ik niet echt een sportief type. Een goed feest of een festival doe ik wel graag. Low-budget reizen vind ik geen probleem.:slapen:
Qua karakter ben ik een nuchter persoon, ik maak gemakkelijk contact met nieuwe mensen en vind dat ook een van de mooiste dingen aan reizen. Ik hou erg van mensen die hun gedachten uitspreken en vind openminded zijn erg belangrijk. Ook hou ik ervan om af en toe te kunnen ouwehoeren.

Ik ben van plan om ongeveer een half jaar op reis te gaan. Ik hoef niet persé een reisgenoot voor mijn gehele reis: ik vind het ook prima om op een bepaald moment op te splitsen als we onze weg gevonden hebben; maar zou het wel fijn vinden om de cultuurshock te delen (maar mocht het goed klikken, dan is het natuurlijk gezellig).

Mocht mijn verhaal je aanspreken, stuur me dan even een PMmetje, misschien kunnen we dan iets afspreken over de mail. Je kunt ook altijd even op mijn facebook kijken, deze staat in mijn profiel.

:chin: