Profiel: Wereldwerk / Vrijwilligerswerk

Over ons

Op de website www.wereldwerk.eu kunnen jongeren (en ouderen) vakantiewerk en vrijwilligerswerk in het buitenland vinden. Het doel van deze site is om vakantiewerkers en vrijwilligers op een laagdrempelige en betaalbare manier in contact te brengen met vakantiewerk en vrijwilligerswerk in het buitenland. We bemiddelen slechts minimaal tussen partijen, waardoor er geen overbodige kosten zijn. De kosten voor de accommodatie en bijvoorbeeld Spaanse lessen betaal je op de plek waar je het afneemt, zodat het geld direct goed terecht komt. Hierdoor wordt niet alleen de lokale bevolking meer geholpen, maar geeft het ook meer voldoening aan jou als vrijwilliger.
Omdat we als beheerders van WereldWerk veel reiservaring hebben en veel werkgevers persoonlijk hebben bezocht kunnen we persoonlijke, specifieke en betrouwbare informatie bieden.

Onze projecten

• Vrijwilligerswerk: Er zijn onder andere projecten in Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Je kunt bijvoorbeeld werken in de dierenverzorging, in het onderwijs en in de zorg. We proberen zoveel mogelijk met kleinschalige projecten te werken.

• Vakantiewerk: Werk wordt voornamelijk in Europa aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in een bar of hotel. Of als animator of skileraar bij een recreatiecentrum.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in 1 van de projecten of wil je meer weten over ons, de organisatie of onze reizen, aarzel dan niet om te mailen! We vinden het leuk je op weg te helpen! Kijk op www.wereldwerk.eu of stuur een privébericht via deze site. Ook als je geen vrijwilligerswerk gaat doen, maar gewoon een fantastische reis wil maken helpen we je graag verder.

1 like

Erg leuke organisatie, met allerlei interessante vacatures en projecten. Heb paar jaar geleden via Wereldwerk vakantiewerk gedaan in Zuid-Italië, was erg geslaagd!