Nieuws: Filipijnen de nieuwe bestemming voor vrijwilligerswerk (TravelActive)

Nieuwe vrijwilligerswerk bestemming bij Travel Active

De Filipijnen bestaan uit 7100 tropische eilanden met een vriendelijke bevolking en een prachtig mooie natuur. De diverse landschappen binnen het land wisselen elkaar nergens ter wereld zo mooi af als hier. En nu kun jij er vrijwilligerswerk gaan doen! Wil jij graag mindervalide kinderen lesgeven of activiteiten bedenken voor kinderen van een bergstam? Of lijkt het je leuk mee te helpen met het renoveren van huizen van de lokale bevolking? De Filipino’s heten je van harte welkom!

Onze projecten:

  • Lesgeven aan mindervalide kinderen
  • Helpen opbouwen of renoveren van huizen of gebouwen
  • Meehelpen (lesgeven of renoveren) met een bergstam
  • Meehelpen bij een crèche
  • Lesgeven op een basisschool

Jouw ondersteuning is van harte welkom. Voordat je start met vrijwilligerswerk, kun je deelnemen aan een oriëntatieweek waarin je nader kennismaakt met het land, de cultuur en haar bevolking door middel van leuke activiteiten. Je werkt vervolgens minimaal 2 weken (als je met kinderen gaat werken 3 weken) en bij voorkeur langer. Je woont in een vrijwilligersaccommodatie samen met andere vrijwilligers.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in één van de projecten of wil je graag meer weten? Bezoek de website en lees meer over de vrijwilligerswerkprojecten op de Filipijnen of neem contact op met één van onze medewerkers van het vrijwilligerswerkteam.