Nieuws: Nieuwe vrijwilligerswerkprojecten aan het strand op Palawan (Travel Active)

De Filipijnse bestemming Palawan is een eiland met witte zandstranden, vissersbootjes en een prachtige natuur. Je gaat vrijwilligerswerk doen in een klein dorpje waar je kennismaakt met de cultuur van de locals en dus even helemaal ondergedompeld wordt in het leven van de Filipino’s! Dit zijn de projecten die je kunt doen:

[ul]
[li]Werken op een kleuterschool[/li][li]Lesgeven op een school[/li][li]Ga vissen en help de locals mee met de landbouw[/li][li]Werk in een medische post[/li][li]Knap samen met de locals hun huizen op[/li][/ul]

In je vrije tijd kun je zwemmen met walvishaaien, de ‘ondergrondse’ rivier in Puerto Princesa bezoeken of gewoon relaxen op het strand. Je verblijft in een accommodatie met andere vrijwilligers op vijf minuten van het strand!

**
Meer informatie
**
Kijk voor meer informatie over vrijwilligerswerk op de Filipijnen op de website van Travel Active of stuur een mailtje naar [EMAIL=“vrijwilligerswerk@travelactive.nl”]vrijwilligerswerk@travelactive.nl. Ook kun je onze infodag bezoeken op zaterdag 18 juli in Arnhem, waar ons Vrijwilligerswerkteam jou graag alles vertelt over deze prachtige bestemming!