Vrijwilligerswerk, stage of onderzoek of werkervaring op goede doelen projecten op de Filipijnen

Vrijwilligerswerk, Stage of Onderzoek combineren met reizen door een prachtig ongerept land.
Een betere manier om een land te leren kennen bestaat natuurlijk niet! Door mee te doen aan het Work, Study & Travel programma van Let’s Care ondersteun je direct de projecten van Let’s Care en laat de staf, de bevolking en de inwoners van San José en Antique aan jou zien hoe prachtig de Filipijnen zijn!
Je kunt vrijwilligerswerk doen, stage lopen en onderzoek doen binnen de verschillende projecten doen in San José de Buenavista, provincie Antique gelegen op het eiland Panay. Dit prachtige tropische eiland is nog niet ontdekt door het toerisme, daarom kan je hier nog het echte Filipijnse leven ervaren. De plaatselijke bevolking is erg vriendelijk en nog oprecht geïnteresseerd in bezoekers. San José de Buenavista ligt aan de kust en kent mooie snorkellocaties, ongerepte natuur en uitgestrekte rijstvelden.
In San José heeft Let’s Care een aantal projecten om mensen in kinderen en jongeren een betere toekomst te bieden. Zo hebben wij een opvanghuis voor misbruikte meisjes, een programma voor straatjongens, eco farm, productiecentrum Daarnaast werken wij samen met scholen en lokale partners om samen de omstandigheden voor kinderen, mensen en milieu in deze regio te verbeteren. De tijdsduur van je verblijf kun je zelf bepalen. Er is deskundige begeleiding aanwezig en in Nederland beschikbaar zodat een goed en succesvol resultaat gewaarborgd is. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kijk dan verder op onze website bij de volgende projecten of bespreek met ons jouw wensen.

Let’s Care heeft verschillende projecten waar je aan deel kunt nemen. Het aanbod hiervan zal groeien naarmate we meer eigen projecten op zetten en meer met andere lokale partijen zullen samenwerken.
In de bijlage vind je de mogelijkheden op dit moment. Het combineren van projecten is ook mogelijk.
Een werkplek op maat behoort ook tot de mogelijkheden. We denken hierover graag met je mee.

Stage lopen kan namelijk ook op verschillende overheids departmenten van de gemeente of provincie, universiteiten etc. Wij hebben lokaal geode contacten en de mensen en instanties daar zijn vaak erg blij met de komst van buitenlandsers en staan erg open voor samenwerking en medewerking. ****

http://letscare.net/work-travel-programma/