stage lopen, werkervaring op doen of vrijwilligers werk doen Filipijnen

Vrijwilligerswerk, stage of onderzoek doen in het buitenland combineren met reizen door een prachtig ongerept land. Een betere manier om een land te leren kennen bestaat natuurlijk niet! Door mee te doen aan het Work, Study & Travel programma van Let’s Care ondersteun je de plaatselijke bevolking en laten de inwoners van San José aan jou zien hoe prachtig de Filipijnen zijn!
Je kunt werken binnen de verschillende ontwikkelingsprojecten van Let’s Care in San José de Buenavista, provincie Antique, gelegen op het eiland Panay. Dit prachtige tropische eiland is nog niet ontdekt door het toerisme, daarom kun je hier nog het echte Filipijnse leven ervaren. De plaatselijke bevolking is erg vriendelijk en nog oprecht geïnteresseerd in bezoekers. San José de Buenavista ligt aan de kust en kent mooie snorkellocaties, ongerepte natuur en uitgestrekte rijstvelden.Klik op plaatje voor grotere versie

Naam: ziekenhuis10.jpg
Bekeken: 0
Grootte: 33,2 KB

In San José heeft Let’s Care een aantal projecten om kinderen, jongeren en volwassenen een betere toekomst te bieden. Zo hebben wij een opvanghuis voor misbruikte meisjes, een programma voor straatjongens en bieden wij kinderen en jongvolwassenen de mogelijkheid om trainingen te volgen die hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren. Daarnaast werken wij samen met veel verschillende scholen en milieuorganisaties om samen de omstandigheden in deze regio te verbeteren.

Wil jij ook werken in een ontwikkelingsland, stage lopen of onderzoek doen op een van de scholen of binnen 1 van onze projecten in dit prachtige land? Dat kan. Wij verzorgen voor jou de ideale situatie en tevens krijg je deskundige begeleiding op HBO en Universitair niveau zodat je leerrendement optimaal is. Voor verschillende studies zijn er diverse mogelijkheden.

Of je nu jong, wat ouder of 65+ bent, iedereen is van harte welkom! Of je nu alleen wilt werken, of alleen wilt reizen en excursies wil doen, dat is aan jou. Wij willen jou een mooie ervaring bezorgen.

Zie je geen geschikte leerplek binnen onze aangeboden buitenlandse projecten, laat ons dan horen wat jouw wensen zijn, dan kunnen wij wellicht een plaats op maat zoeken voor jou.

Titel: Stagiaires/vrijwilliger Diverse werkplekken, ziekenhuis, scholen, home for girls, Eco Farm, Let’s care for the Boy’s en overheden
Locatie: San Jose, Antique, Panay Island, Filipijnen
Tijdsbestek: Bespreekbaar

Taken
De taken zijn afhankelijk van je ervaring en van de desbetreffende afdeling. Wij hebben goede afspraken gemaakt met de desbetreffende partners over de taken en verantwoordelijkheden.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar studenten en/of vrijwilligers die een achtergrond hebben in Verpleegkunde, Psychiatrie, ontwikkelingsstudies, Agrarische studies etc. Voel je er meer voor om bij de overheid of universiteit te werken dat kan ook.

Hieronder nog meer studies waar je bij ons terecht mee kunt.
Ontwikkelingsstudies
Pabo’s
Milieukunde
Andere studies
Agriculture / landbouw
Bestuurskunde
Pedagogiek
Plantkunde
Sport gezondheid en management
Maatschappelijk werk en sociale studies
Duurzame studies en minors. We hebben veel dingen die mensen kunnen onderzoeken, uitzoeken of aan meehelpen.
Gezondheidskunde
Politiek / Bestuur
Verpleging

Interesse?
Ben je helemaal enthousiast geworden? Meld je meteen aan via http://letscare.net/work-travel-programma/ Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, mail ons of bezoek onze website. http://www.letscare.net

Of mail ons op info@letscare.net of bel met 0629035634 (Erna Vinkers)