New York uitgaan tips

New York uitgaan tips

[ul]
[li]Joe Allen
[/li]Dit is het cafe om naar toe te gaan voor of na een avondje theater. Als je geluk hebt kom je er nog een beroemdheid tegen.
Adres: 328, West 46th Street
[li]Manny`s Car Wash
[/li]New York is de plek bij uitstek (naast Chicago) om te genieten van Jazz. Deze Jazzbar is wereldberoemd.
Adres: 1558, 3rd Avenue
[li]Sound Factory
[/li]Naast Jazz is Disco de muziek sensatie uit New York. Sound Factory is de club om naar toe te gaan wanneer andere discotheken sluiten.
Adres: 530, West 27th Street
[/ul]

Hieronder vind je tips van reizigers over uitgaan in New York. Heb je zelf een leuke tip over uitgaan in New York? Plaats 'm hieronder!

.

Ik ben twee jaar geleden met een paar vrienden in de Dive Bar geweest. Die zit op 732 Amsterdam Ave hoek 96th. Erg gezellig daar, veel goed bier. :wink: Hier is hun website http://www.divebarnyc.com/

New York heeft heel wat uitstekende jazzclubs.Blue Note (131, West Third Street) is zelfs een van de beroemdste jazzclubs ter wereld. Ook de Iridium Jazz Club (1650 Broadway) is zeker een aanrader.

1 like

[ame=“Larry Carlton at Blue Note Jazz Club in New York City - "Double Cross" - YouTube”]YouTube - Larry Carlton at Blue Note Jazz Club in New York City - “Double Cross”[/ame]

1 like

New York staat bekend om de leuke comedy clubs. Overdag staan in de buurt van Times Square vaak de mensen die 's avonds optreden zelf te flyeren om hun club/ optreden te promoten. Zo krijg je meteen een voorproefje van wat de avond kan worden omdat de mensen vaak alles uit de kast halen om je over te halen naar hun optreden te komen. Er zijn heel veel comedy clubs te vinden. Eén daarvan is Comedy Cellar in de Village, dit is een wat kleinere en daardoor erg knuse club. Een andere club is Comic Strip Live waar onder andere Chris Rock en Dave Attell opgetreden hebben. Een bezoekje aan een van deze, of een van de vele andere, comedy clubs maakt zeker voor een leuk avondje uit!

NYC staat bekend om Jazzclubs, bijvoorbeeld de Swing '46. De meeste barretjes vind je in Greenwich Village. Een hele buurt vol clubjes etc.!
Zie voor clubs; Things to Do in Chicago - Chicago Tribune

Daarnaast: houd er wel rekening mee dat je bij sommige (jazz)clubs voor een tafel moet betalen.