Nederlandse au-pair gezocht nabij Rome in Italie

Wij zoeken voor onze kinderen van drie en vier een Nederlandse au-pair. Wij wonen vlakbij Rome in Italie. Interesse? Neem contact op via een privébericht.
Groeten,
Maarten en Arji Roest

Beste Maarten en Arji Roest,
Voor welke maanden zoeken jullie een au pair?
Groetjes, Janneke Majoor

Dag Janneke,
voor vrij snel en aanvankelijk voor zes maanden, zou ik zeggen.
Mocht je belangstelling hebben, zou je iets meer over jezelf kunnen vertellen?
Alvast dank en groeten,
Maarten Roest

Hoi Maarten,
Ik kan alleen in de maanden juli en augustus omdat ik lesgeef en dus gebonden ben aan de schoolvakanties. Hebben jullie dan ook een au pair nodig of gaat het om de periode daarvoor?
Groetjes, Janneke

Hallo Maarten

Ik zou beschikbaar kunnen zijn vanaf augustus voor 6 maanden.
Dit is niet vrij snel, maar mocht u voor die periode nog iemand zoeken dan kunt u altijd contact
met mij opnemen.

Groetjes
Adinda

Hallo Maarten en arji roest, Ik ben Shamira ik ben 18 jaar en net afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Het lijkt mij super gezellig en een leuke uitdaging om als aupair voor 6 maanden of een lange tijd bij jullie te mogen zijn. Ik heb al vanaf mijn 13 jaar ervaring met oppassen van kinderen van alle leeftijden. Baby peuters en kleuters dus sta overal voor open. Ik vind het leuk om dingen te ondernemen en sta open voor nieuwe dingen dit is echt mijn ding en het lijkt mij erg leuk. Mochten jullie meer weten kunnen jullie mij altijd mailen. Ik hoop snel wat van u te horen Mvg shamira

Hallo Shamira,
dankjewel voor je reactie.
Zouden we binnenkort misschien per Skype met elkaar kunnen praten?
Hartelijke groeten,
Maarten

Hallo Adinda,
we hebben al eerder iemand nodig, maar misschien kun je contactgegevens doorgeven (e-mail) zodat we eventueel te zijner tijd contact me jou kunnen opnemen?
Hartelijke groeten,
Maarten Roest

Hallo Maarten en Arij,

Mij lijkt het erg leuk om voor de kinderen van jullie au pair te zijn. Ik weet niet vanaf wanneer het nodig is. Ik zou vanaf september kunnen voor een half jaar of een jaar wat jullie wensen. Hoor graag van jullie. Met vriendelijke groet, Concha Gloudi

Hoi Maarten!
Ik ben Britt, pas 17 jaar, maar zeker niet onervaren met kinderen. Ik heb zo weinig van de wereld gezien en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Omdat ik goed kan opschieten met kinderen, lijkt het me een super idee dit te combineren. Ik ben deze maand met mijn studie gestopt en thuis zitten zit er voor mij niet nu ik eindelijk de kans heb iets te doen wat me leuk lijkt! Voor mij is het natuurlijk ook allemaal nieuw en even afwachten wat je van elkaar verwacht. Daarom lijkt het me een idee als je nog steeds opzoek bent naar een au-pair om even contact op te nemen!

Groetjes Britt

Beste maarten en Ajri,

Mijn naam is Angela en ik ben 25 jaartjes oud, ik heb al jaren ervaring in de kinderopvang en heb mijn diploma als Pedagogisch medewerker behaald. En zou graag nu au pair in het buitenland willen worden. Ik pas me aan de normen en waarde van uw gezin en heb veel leuke activiteiten die ik met uw kinderen kan gaan doen.

Verder over mij, ik ben een spontaan en enthousiaste meid die veel liefde voor kinderen heeft en communicatief sterk is. Door mijn inlevingsvermogen en zorgzaamheid kan ik me goed inzetten voor een goede opvang voor uw kinderen.

Ik ben per direct beschikbaar tot augustus, ik hoor graag van u.

Groetjes Angela

Hallo Angela,

momenteel zijn we voorzien tot aan de zomer, dus mocht je vanaf juni/juli geinteresseerd zijn hoor ik het graag, stuur een mail naar maartenroest[apestaartje]yahoo.co.uk

Groeten,

Maarten Roest

Hallo Maarten en Arji,

Mijn naam is Marit, ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Limburg. Momenteel volg ik de opleiding onderwijsassistente. Aupair worden is daarom voor mij een leuke/leerzame uitdaging, maar sluit ook goed aan bij mijn opleiding. Mijn hobby’s zijn tennissen, winkelen, oppassen, lezen, uiteten, reizen en zo nog veel meer :wink:
Zelf ben ik beschikbaar vanaf begin Juli tot ongeveer September 2016 (tussenjaar).

Hopelijk heb ik u hier voor nu voldoende mee geinformeerd, en bij vragen mag u mij altijd een berichtje sturen

Met vriendelijke groeten, Marit

Hallo Marit,

wij zijn vanaf rond juli inderdaad weer op zoek naar iemand, dus laten we in contact blijven.

Daarom stuur ik je mijn e-mail adres (uitgeschreven, anders wordt het op deze pagina niet weergegeven), dan kan je me daarop bereiken: maartenroest[apestaartje]yahoo.co.uk

Groeten,

Maarten Roest

Beste Maarten,

Mijn naam is Carolien, ik word in april 18 en doe dit jaar eindexamen in het VWO Tweetalig.
Ik ben van plan volgend jaar een tussenjaar te nemen voordat ik naar de universiteit ga en wil een deel
hiervan doorbrengen als au-pair. Het lijkt me naast de gezelligheid heel leerzaam om een aantal maanden
zelfstandig te zijn in het buitenland.
Ik spreek vloeiend Engels en heb in de zomer ook mijn rijbewijs.

Vanaf Juli/Augustus tot Eind november ben ik beschikbaar!
Graag hoor ik van u,

Met vriendelijke groet,
Carolien Kuiper

Hallo Carolien,

mogelijkerwijs zoeken wij iemand vanaf die tijd, dus waarom neem je in mei/juni niet nog een keer contact op?

Zou je me ook een e-mail adres kunnen sturen, dan kan ik tzt ook contact opnemen? Mijn mail is maartenroest[apestaartje]yahoo.co.uk

Engels is handig, maar wij zoeken vooral iemand uit Nederlands om Nederlands tegen mijn kinderen te praten.

Groeten,

Maarten Roest

Hallo Maarten,

Mijn naam is Shirley Merk, 18 jaar oud (in september 19) en woonachtig in het zuiden van Nederland. In juli a.s. ben ik klaar met mijn studie Directiesecretaresse/ managementassistente. Voordat ik aan mijn vervolgstudie begin, wil ik graag een ervaring rijker worden. Omdat ik kinderen erg leuk vind, wil ik graag Au Pair worden in het buitenland. Spelen, sporten en creatief doen met de kinderen lijkt me erg leuk! Ik ben beschikbaar vanaf september/ oktober voor ongeveer 3 maanden. Daarna zal ik aan mijn vervolgstudie beginnen.

U kunt me ook terugvinden op Facebook en LinkedIn.

Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Shirley Merk

Dag Shirley,

dank voor je reactie, maar drie maanden is voor ons eigenlijk te kort.

Met groeten,

Maarten Roest

Beste Maarten en Arji Roest,

Met veel interesse zag ik jullie oproep. Ik vroeg mij af of jullie nog op zoek zijn naar een gezellige au pair vanaf juni 2015. Ik hoop dan afgestudeerd te zijn (HRM) en wil graag nog ervaring op doen in het buitenland voordat het echte werkleven begint. Omdat ik niet een backpack type ben en inmiddels acht jaar met veel plezier oppas, leek dit mij een leuke combinatie. In je berichtje geef je aan dat je een prive berichtje kan sturen voor meer info, helaas kan ik niet vinden hoe of wat ik een prive berichtje kan sturen. Vandaar op deze manier.

Vriendelijke groet,
Charlotte

Hallo Charlotte,
het is inderdaad mogelijk dat wij vanaf de zomer weer iemand zoeken (op dit moment zijn we voorzien).
Zou je tegen die tijd (eind mei) nog eens contact willen opnemen, mijn e-mail adres is: maartenroest[apestaartje]yahoo.co.uk
Groeten,
Maarten Roest