Namibie touroperator

Wij waren benieuwd naar ervaringen van anderen om een reis naar Namibie te maken en zijn hiervoor naar de vakantiesalon geweest in Antwerpen en de vakantiebeurs in Utrecht.

Heeft iemand ervaringen met een goed reisburo in Nederland die ook rekening houdt met kinderen 10 en 12 jaar oud?

Wat onbescheiden om jezelf aan te bevelen maar met Hamba Kahle Natuurreizen kan ik jullie, als reisadviseur en specialist Zuidelijk Afrika, alle hulp bieden die maar gewenst is. Voor een andere bestemming hebben we net een familiereis georganiseerd, voor Namibië is dit allemaal veel gemakkelijker. Mail maar eens met info@hambakahlenatuurreizen.nl voor een eerste opzet. Groet en alvast Hamba Kahle! (goede reis), Kees Boele

Beste,

Ik sluit mij aan bij Kees Boele, dat het wel onbescheiden is om jezelf aan te prijzen. En ik weet ook niet of u al voorzien bent, maar misschien kunnen wij van Club@frica een mooie reis voor u samenstellen. Club@africa is uw reisspecialist die u het “echte Afrika” wil laten ervaren, op een manier zoals u dat zou willen. Wij kennen onze bestemmingen uit persoonlijke ervaring en maken graag een persoonlijk reisadvies. Hierbij horen we graag uw wensen, voorkeuren en verwachtingen, zodat het reisadvies hierop kan worden afgestemd. Zo kan ik mij voorstellen dat u voor de kinderen graag accommodaties met een zwembad zou willen, of in de buurt van leuke activiteiten. Wij zullen proberen een goede balans te vinden tussen wat de ouders en wat de kinderen leuk vinden om te doen en te zien. Nadat wij een advies hebben uitgebracht maken wij graag een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor om het advies te bespreken en toe te lichten.

Neemt u gerust een kijkje op onze website. Hier kunt u ook onze vragenlijst invullen. Wanneer wij van u een vragenlijst hebben ontvangen gaan wij aan de slag met uw persoonlijke reisadvies.

Alvast bedankt voor uw interesse en natuurlijk wensen wij u sowieso een heel mooie reis toe.

Met persoonlijke Afrika groet,
Marcella Haak
Club@frica