Mei 2009 naar Kayseri, Goreme, daarna naar Antalya maar hoe?

Hai allemaal!

Ik zit met een vraag. ik vraag me af hoe de verbinding tussen Kayseri en Antalya is en wat de mogelijkheden zijn. Heb begrepen dat er in het hoogseizoen vluchten rechtstreeks zijn van Sun Express, maar die kan ik nog niet boeken/vinden. Heeft iemand deze afstan per bus afgelegd? Hoelang duurde dat, wat kost het ongeveer en hoe zijn de omstandigheden dan in de bus?

Veel vragen, maar hoop dat iemand antwoord kan geven!

Groeten Esra

Beste Esra,

Gaarne exact vertrekdatm en terugkeer,

Hoi Esra,

vanuit Goreme gaan er prima bussen naar Antalya. Je vertrekt zo ongeveer na het avondeten en vroeg in de morgen (6-7 uur) ben je er. De bussen zijn comfortabel, al is slapen in een luxe busstoel natuurlijk iets anders dan slapen in een bed. Of er dagbussen zijn weet ik niet uit mijn hoofd, maar als je het wilt weten vraag ik het even voor je, ik heb een kennis in Goreme.

Wanneer je in Goreme bent loop je naar het busstationnetje en regel je je busticket voor de dag dat je wilt vertrekken, dat is verder geen enkel probleem.

Vluchten zou ik niet weten, maar ik betwijfel het of er rechtstreekse vluchten zijn.
Lees deze even door,voor de vluchten
http://www.turkeytravelplanner.com/phpBB2/viewtopic.php?f=15&t=4234&p=16373#p16373

Esra,

Raad je aan om plaatselijke aanbieders te bezoeken met vluchten op Antalya,vooral niet vanuit Nederland regelen, dan betaal je teveel.

http://www.onurair.com.tr/onurair/

http://www.corendon.com/netherlands/

http://www.pegasusairlines.com/

Dit zijn de links die ik kon vinden,ze zijn in het Turks,maar rechts bovenaan kun je een taal vinden;gaat om binnenlandse vluchten.

Raad je aan om tegen April de sites nog eens te bekijken,dit is nl.de stand van zaken in December;je kunt me altijd raadplegen via pb.

Lukt dat niet dan is de optie van Erik geen andere keus.

Groetjes,

Hans.

Hoi Esra,
inprinciepe is het wel te doen hoor met bus naar Kayseri! Mijn vriend woont zelf in Kayseri en werkt zomers in Alanya en hij gaat altijd met bus. Ik weet niet of er rechtstreekse vluchten zijn, maar ik wil dit wel een keer voor je uitzoeken.
Is het dan de bedoeling dat je van Kayseri naar Antalya gaat? Bedoel je het gebied kayseri of echt de stad? Ik ben nu nog geen 3 dagen terug van de stad Kayseri en er is daar gewoon een prima groot busstation.
Ik zal nog wel even voor je navragen hoe lang hij er altijd met de bus overdoet!