Links m.b.t. Online Vliegtickets zoeken/prijs vergelijken/boeken.

Talrijk zijn de vragen op het WW Forum voor het zoeken van een goedkoop vliegticket. Ziehier een aantal verzamelde links die o.a. op verschillende WW Topics voorkomen :

-Vluchten zoeken en vergelijken kan met :

http://www.vliegticketcentrum.nl/vliegticketsites/
http://www.vluchtschemas.info/vluchtschemas.html

http://www.vliegtarieven.nl/

http://www.charleroi-airport.com/nl/passagiers/plan-uw-reis/priority-lane/index.html?no_cache=1

http://www.cheapflights.be/

http://www.flylowcost.be/?gclid=CO-s1-jrnZkCFQxHQwod8T7XDg

http://www.terracus.de/

Het is nooit volledig want info leeft nu eenmaal een varierend bestaan.
Wie heeft nog interesssante toevoegingen ?

Vergeet www.skyscanner.nl niet. Erg overzichtelijk en prettige zoekfuncties!

www.vliegwinkel.nl
www.tix.nl

En http://www.vliegticketvergelijker.nl natuurlijk

Misschien niet echt een zoekmachine, maar als jullie ook altijd opzoek zijn naar goedkope reisjes dan raad ik www.paperflies.com aan, ik volg ze al een tijdje en wel leuk te vermelden dat ze sinds kort een nieuwe site hebben met nog meer aanbiedingen. ook wizzair en ryanair zijn zeer goedkope vliegticets zelf op te vinden waarmee je leuke reizen kan samenstellen.

De site is er op vooruit gegaan, maar ga er niet te snel van uit dat ze echt zo voordelig zijn. Ik heb op een andere site een maand lang dagelijks de aanbiedingen middels Skyscanner vergeleken met andere aanbieders, dan viel het toch behoorlijk tegen. Meestal waren ze domweg niet goedkoper (veelal door de boekingskosten die toen nog heel sneaky pas aan het einde van het boekingsproces getoond werden, inmiddels is dat gelukkig aangepast), daarnaast was je op andere sites dan meestal veel flexibeler qua reisdata. En zelfs als de aanbieding voor die specifieke vlucht wel goed was, dan waren er toch vaak nog betere alternatieven met andere airlines. Ook na die maand ben ik in ieder geval maar zelden in de verleiding gekomen er te boeken.

Vergeet www.orbitz.com niet

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk