Korte vrijwilligersprojecten Brazilie en Ghana

Wil je heel graag vrijwilligerswerk doen, maar heb je niet zo lang de tijd. Dan hebben wij een mogelijkheid om voor 2 weken naar Ghana of Brazilie ze gaan.
Brazilie:
Creche opknappen: voor 2 weken zoeken wij handige vrijwilligers die een creche in Rio de Janeiro willen opknappen.

Vertrek in juli, augustus en september.


Ghana;
Basisschool opknappen: voor 2 of 3 weken zoeken wij handige vrijwilligers die een basisschool in de hoofdstad Accra willen opknappen.- de school schilderen - de vloer van de school aanleggen.- de schoolmeubeltjes in elkaar zetten, repareren en verven. En natuurlijk leuke activeiten doen met de kinderen.
Kliniekje opknappen; dit kliniekje is voor moeders en hun baby’s. Wij zoeken vrijwilligers die het kliniekje willen schilderen, een cementen vloer willen leggen.
Weeshuis opknappen. wij zoeken vrijwilligers die voor een weeshuis in Accra, een huis en een kliniekje willen plasteren en daarna schilderen.
Straatkinderen leren naaien; wij zoeken vrijwilligers die straatkinderen willen leren naaien, zodat ze ghanese kleding kunnen maken en die dan kunnen verkopen op de markt. Zodat ze niet meer op de straat hoeven te leven.
De taken zullen zijn: straatkinderen leren hoe te naaien; de jurken op de markt proberen te verkopen; helpen met de materialen, de stoffen, te kopen etc. Helpen met de ruimte op te knappen waar de lessen gegeven worden.
**Kosten: **

Vertrek in juli, augustus en september.

Mail of bel ons voor meer informatie.
Vrijwillig Wereldwijd
[EMAIL=“info@vrijwilligwereldwijd.nl”]info@vrijwilligwereldwijd.nl
tel: 078-6311681