Koopjes in Silom road!

Silom Road veranderd in een wandelende straat gisteren met schetterende muziek en handelaren roepen luid om te proberen en verkopen van hun goederen, en grote massa’s mensen stroomden er om wegsnappen koopjes.

Shoppers kunnen concurreren voor ruimte op Silom Road, dat is veranderd in een levendige winkelstraat dit weekend. De regering opende de straat winkelen handelaren getroffen door de recente rellen rood shirt te helpen.
[RIGHT]JETJARAS NA Ranong[/RIGHT]

“Normaal gesproken, mijn schoenen kosten ongeveer 600 tot 1000 baht, maar ik ben ze te verkopen voor slechts 100 baht gegeven omdat ik heb wat geld nodig om mijn acht medewerkers te betalen,” zei Pornchai Supcharoen, 34, waarvan de winkel op Siam Square Soi 4 werd volledig gestript door brand in de recente rellen.
Flinke kortingen zoals deze van beneden-op-hun-luck handelaren drommen mensen naar Silom bracht gisteren.
De conferentie werd georganiseerd door verschillende overheidsinstellingen, het evenement onder het thema “Samen kunnen we Grand Sale”, zag Silom Road is afgesloten van de Dusit Thani hotel naar Narathiwat Ratchanakharin kruispunt. Het gebied werd omgevormd tot een straat lopen in een poging om kleine ondernemers getroffen door de rellen op 19 mei en het evenement zal gehouden worden vandaag en morgen van 10 tot eenentwintig helpen.
De heer Pornchai drong er bij de regering op aan meer oprecht in het helpen van kleine handelaren. Hij zei aankondigingen moet gewoon niet worden gemaakt aan de media. Concrete actie moet worden ondernomen.
“Ik heb niets meer en alles ging met het vuur. Tol De schade is tot 2 miljoen baht. Vandaag de dag, mijn medewerkers en ik zijn het uitvoeren van onze producten [schoenen] en het vinden van een vrije ruimte op het voetpad door onszelf te verkopen,” zei hij.
Kulanit Rungsaroj, 35, een verkoper wiens kleding winkel is gevestigd op Siam Square Soi 2, bedankte de regering voor de Silom straat lopen idee.
“Dank u wel voor dit idee. Vandaag de dag zijn er een heleboel mensen en dat heeft me nogal druk. De overheid moet dit soort evenement te organiseren vaker,” zei ze.
"Ik heb mijn kleding daar zijn bedrijf run [op Siam Square] voor meer dan negen jaar en ik heb geconfronteerd met vele problemen zoals de economische neergang. Maar dit keer het is het ergste, 'zei ze, eraan toevoegend dat haar inkomen met 90% daalde .

Silom Road verandert in een winkelstraat waar handelaars waarvan de winkels werden in brand gestoken tijdens de rellen rood shirt havik kunnen hun goederen. De straat lopen is open tot morgen.
[RIGHT]PATIPAT JANTHONG[/RIGHT]

“De belangrijkste taak is nu om het vertrouwen van buitenlandse toeristen te herstellen terug te keren naar het land komen.”
Tom, 32, die vroeg naar zijn echte naam geheim te houden, zei hij zijn handgemaakte tas stal in voorzijde van Gaysorn Plaza bijna twee jaar geleden. "De meeste van mijn klanten zijn buitenlanders die zijn nu allemaal verdwenen met de [politieke] conflict, "zei hij.
Veertig-jarige handelaar Chantama Thanakitdosate, waarvan de kledingwinkel was in de verbrand Center One Shopping Mall naast het Victory Monument, gezegd wat de handelaren het meest nodig had, was een plek om hun winkels te heropenen.

Shoppers op zoek naar items, voornamelijk kleding en accessoires.
[RIGHT]JETJARAS NA Ranong[/RIGHT]

Grote mensenmassa’s blijken te zijn winkel. De straat lopen loopt vanaf het Dusit Thani hotel naar Narathiwat Ratchanakharin kruispunt.
[RIGHT]JETJARAS NA Ranong[/RIGHT]

Vrouwen kiezen T-shirts te kopen uit een automaat kraam opgezet op straat lopen Silom Road. Veel handelaren aangeboden kortingen te trekken in het winkelende publiek.
[RIGHT]PATIPAT JANTHONG[/RIGHT]

Een T-shirt met de boodschap’‘Dit T-shirt heeft geen kleur’', is de vele objecten te koop op de straat lopen.
[RIGHT]JETJARAS NA Ranong[/RIGHT]

Vrouwen koppel naar de kraampjes op cosmetica kopen, accessoires en beauty producten.
[RIGHT] [/RIGHT]