Kabellift Tafelberg "gesluit" tot 16/8/09

Dit is uiterst jammer maar toch ook zeer belangrijk nieuws voor de vakantiegangers die zich in deze periode in Kaapstad bevinden! Alsof een gesloten Chapman’s Peak al niet volstond!

http://www.gozuidafrika.com/nieuws/nieuws_detail.php?newsID=3527

Een flinke klimwandeling van zo’n twee tot drie uur (dalen gaat uiteraard iets sneller) kan uiteraard altijd en voor de iets minder sportieven blijft een helikoptervlucht een onvergetelijk alternatief (bijvoorbeeld vanuit V&A Waterfront).

Zelf, alleen de tabelberg beklimmen, is niet aan te raden. Dit ivm met veiligheid. En onderschat deze beklimming niet, het is een lange weg. Dus wel eerste trainen thuis.

Het beste is met een gidse dan deze onderneming te doen.:dag:

nu maar hopen dat de sluiting niet uitloopt aangezien wij op 29 augustus aankomen daar en niet getraind zijn om per voet de berg te beklimmen :wink:

Nee dan is die echt weer open. Alleen slecht weer kan roet in het eten voor jullie gooien. Dus gelijk met de kabelbaan naar boven als het mooi weer is. Maar pas het kan dan druk zijn!
Dus wachte tot je laatste dag in Kaapstad.
Veel plezier!

Laten we het hopen :). We hebben 3 hele dagen (inc aankomstdag aangezien we om 8 uur s’ochtends in kaapstad arriveren) dus een keer zal het vast wel goed weer zijn