Informatie over de thuiscursus Tibetaans van NHA

Cursus Tibetaans

Tibet (hoofdstad: Lhasa) behoort tot de Volksrepubliek China maar beschikt over een autonome status. Het gebied is jarenlang een onafhankelijke staat geweest en is vooral bekend van het Himalaya-gebergte en de Dalai Lama. Tibetaans is de meestgesproken taal in het gebied en ook in Nepal hebben veel mensen Tibetaans als tweede taal. Er bestaan overeenkomsten tussen het Tibetaans en het Birmees.

Uitgekiende methode met direct resultaat!
De NHA maakt als enige gebruik van het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM. De nadruk ligt bij dit systeem duidelijk op actief en praktisch taalgebruik en niet op grammatica. U leert de taal zoals een kind zijn moedertaal leert, stap voor stap. Het principe is zeer eenvoudig: luisteren en herhalen. Buitengewoon praktisch en doeltreffend.

Duidelijke uitspraakoefeningen en handig naslagwerk!
De cursus bestaat uit geluidsdrager(s) en één of meerdere handige boeken (zeer geschikt als naslagwerk). Om de taal goed te leren spreken en te verstaan, zijn levendige en heldere spreek- en luisteroefeningen samengesteld. U kunt de geluidsdrager(s) eindeloos afluisteren. Ze zijn ingesproken door “Native Speakers”. U leert dus altijd de juiste uitspraak.

Haal meer uit uw zakenreis of vakantie.
De makkelijk te volgen cursussen zijn zeer geschikt voor zakenreizigers. Wie kennis heeft van talen heeft een belangrijke voorsprong op anderen. U begrijpt uw handelspartner sneller. Hij vindt het prettig om met u te praten. Dat bevordert uw zakenrelatie vast en zeker! Natuurlijk zijn deze praktische taal-cursussen ook perfect voor vakantiegangers. Met deze unieke cursussen leert u snel en goed de taal van uw keuze spreken. Het is plezierig als u zich in uw vakantieland goed verstaanbaar kunt maken; niemand maakt u iets wijs, u kunt het allemaal verstaan en begrijpen. Uw vakanties worden veel aantrekkelijker en u steekt er ook nog wat van op. De cursus Tibetaans is een zelfstudie-cursus. Het is dus niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een Getuigschrift aan te vragen.

Veel boeiende onderwerpen.
In de cursussen wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende zaken:
Basisconversatie: o.a. begroeting, algemene uitdrukking, cijfers/tijd, kleuren, het weer, eten en drinken, geld, winkelen, ontspanning.
Kantoor, postkantoor, telefoon.
Bezienswaardigheden, reizen, vragen van de weg, luchthaven, douane.
Noodgevallen en medische nood-situaties.
Lokale gewoonten en gebruiken.
Basis grammatica.
Uitspraaktips en praktische woordenlijsten.
Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de complete cursus in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby’s. En starten met een cursus kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons “studentenplaza” en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Meer informatie over deze cursus Tibetaans