Inca Trail: Ontdekkingstocht in de voetsporen van de Inca's. Ontdek Peru!

Peru, archeologische en natuurlijke topper!

Ten tijde van de ondergang van het Incarijk omstreeks 1532, was het Incarijk de grootste staat die ooit had bestaan. Dit rijk had echter nooit kunnen uitgroeien tot een dergelijke omvang zonder het netwerk van wegen dat transport, communicatie en administratie op hoog niveau mogelijk maakte. Veel wegen liepen naar het hart van het Incarijk, de hoofdstad Cuzco. Dit was een strategisch goede ligging die de centralisatiepolitiek enorm in de hand werkte. Het was het wegennetwerk waarop de grootsheid van het rijk gebouwd was. Het is dan ook niet vreemd dat dit stelsel tot één van de grootste bouwwerken van préhistorisch Amerika gerekend wordt. De Inca`s hadden ong. 30.000km paden aangelegd in het Andes-gebergte vanuit of naar hun hoofdstad Cuzco. Deze Indianen kenden voor de komst van de Spanjaarden geen paarden.

Machu Picchu en de Incatrails zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze uniek gelegen stad, door de hele wereld erkend als één van de 7 Wereldwonderen, is een van de belangrijkste culturele bezienswaardigheden van Zuid-Amerika. Daarom wordt deze uniek gelegen stad als een ‘must’ gezien om eens te bezoeken.

ID Travel biedt je een unieke reis door Peru, waarbij aandacht is voor zowel culturele als sportieve elementen, met als hoogtepunt Machu Picchu.

**Meer informatie **

Klik hier voor meer informatie over deze reis.

.