Hotel Djerba Romance Sun Club

Hotel Djerba Romance Sun Club,

Het is een geweldig 3 sterren hotel gelegen naast het Pasino (het casino) aan het begin van de Zone Touristique. Het is een laagbouwcomplex met een groot terras en zwembad. Het zwembad wordt iedere dag schoongemaakt, inclusief het kinderbad en het terras. Er zijn voldoende ligstoelen aanwezig en genoeg parasols. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon en met een groot balkon of terras. Wij zijn er twee keer geweest en kregen iedere dag schone badlakens en om de dag schone bedlakens, weliswaar hadden wij om de dag 1 dinar fooi op het hoofdkussen neergelegd (advies van Ruud v/d Pol, voormalig reisleider daar). Het eten in het hotel is lekker en goed. Er is veel variatie bij de luch en avondeten. Indien men niets lust, wordt er door de chefkok gevraagd wat men zou willen eten en dan wordt het klaargemaakt. Tevens kan men bij het zwembad bij de Barbequebar hele lekkere salades, pizza´s pannekoeken e.d. eten voor weinig geld (voor 2 personen waren wij rond de 10 dinar kwijt).
Tevens krijg je gratis een fruitschaal als toetje erbij.
Aan het strand kan men ook eten bestellen dat dan wordt gehaald uit het restaurant. De weg naar het strand is niet zo lang en gezellig. Tussen het hotel en het strand ligt een kleine weg waar men moet oversteken, die weg is echter zeer rustig. Ga je bij die weg een stukje naar rechts dan kom je bij een klein cafeetje met de lekkerste koffie van Djerba voor een halve dinar.
Aan het strand kan men ligstoelen krijgen en drankjes. Als je de all inn formule hebt kun je gratis surfen, waterfietsen en sporten.
De hele dag is er animatie aanwezig die je als je wilt bezig houden, alles kan en mag, maar niks hoeft. Er zijn voetbalvelden, tennisbanen. jeu de boulesbanen en een pijl en boogschiet baan. Er is een Hamman, een fitnessruimte en een binnenzwembad. Het hotel is ons zo goed bevallen dat wij voor de tweede keer waren teruggegaan vorig jaar en alweer hebben geboekt voor dit hotel deze zomer.

Djerba Romance Sun Club!!!

Voor mij als twintiger is dit een geweldig hotel! Het lijkt op een club med hotel maar dan leuker en goedkoper. Het is zoals je hierboven hebt kunnen lezen een 3sterrenhotel die qua prijs/kwaliteit heel goed is. Je kan met het animatieteam meedoen met sporten, ontspanning en optredens. Iedere avond is er een andere show waardoor de variatie erin blijft. Ook is er in de zomer elke avond een openluchtdisco na de show tot ± half een, daarna kun je naar de disco van het hotel, of naar een andere disco toegaan.
Tevens kun je er koetsritten en ritten met paarden maken. Als je van een actieve of luie vakantie houdt, het kan allebei en nog veel meer.
Zelfs voor de kleine kinderen is er een kinderclub waardoor je helemaal geen last hebt van die kinderen. Je ziet ze genieten en ze worden goed en professioneel bezig gehouden, waardoor ook ouders hun handen vrij hebben.
Kortom een aanrader voor jong en oud!!

Hallo,

Het lijkt me een heel leuk hotel om naar toe te gaan. Ik ga proberen te boeken voor deze zomer. Door jullie verhalen ben ik erg enthousiast geworden over Djerba en over het hotel.
Nou jullie horen het nog wel of het gelukt is!

Ik ben vorig jaar ook in Sun Club geweest en inderdaad het is een TOPPER! Vooral het personeel daar!
En inderdaad de barbecuebar heeft echt de lekkerste pizza´s van heel Djerba. Ik ga er deze zomer weer naar toe maar nu heb ik all in geboekt. Ik hoop dat ik jullie tegenkom, dan kunnen we samen een pizzaatje eten bij de barbecuebar!

Laat het maar weten wanneer jullie gaan!

groetjes Nadine

Hallo Nadine,

Wat leuk dat je daar vorig jaar ook bent geweest.
Ik ben er samen met mijn dochter heen geweest, twee keer zelfs en heb erg genoten daar. Inderdaad het personeel is erg aardig en het leuke vind ik dat je er alle leeftijdscategorieen tegenkomt. Ik ga de eerste week van augustus en jij?

groetjes Hugi

Hallo Nadine,

Ik ga in augustus er twee weken naartoe met mijn moeder. Het lijkt me leuk om een keertje samen pizza te gaan eten bij de barbecuebar en dan lekker kletsen.
Ga je er alleen naartoe trouwens?

Groetjes Timea

Hoi Timea,

Jammergenoeg kunnen we niks afspreken als jij op Djerba zit. Ik ga namelijk begin juli naar Djerba samen met mijn vriendin. Verder was er jammergenoeg geen plek meer. Maar ik zal iedereen alvast de groeten doen van jou in Sun Club! Tot het volgende bericht dan maar!

groetjes Nadine :smiley:

Hallo Nadine,

Als ik het goed begrijp, ben je alweer terug van SUn Club. Is het je goed bevallen? Laat maar even weten, ik ga er volgende week heen en ik heb er erg veel zin in!

groetjes Timea :slight_smile:

Hallo Allemaal,

Het is ons weer gelukt om naar Sun Club te gaan voor de vierde keer. Weliswaar zijn we nu met jetair gegaan, maar dat is allemaal super gegaan in de herfstvakantie!
Er is zeer veel ten positieve veranderd in het hotel. Het eten is ieder week eenmaal tunesisch inclusief een volklore show in de avond. Eenmaal per week een italiaanse avond, compleet met pizza´s en soorten lasagna´s. Verder is het zwembad en terras goed onderhouden. Evenals de kamers en lobby enz. Ze hebben net in de herfstvakantie een pinautomaat neergezet die het nu moet doen als het goed is. Daar waren ze in de herfstvakantie nog mee bezig namelijk. Als ik het nog niet vermeldt had, je kan nu de gehele dag bier drinken als je wenst. Maar aangezien ik geen bier drink, heb ik er niet aan gedacht. Dus van 10 tot 22u. ben je voorzien evenals de koffie en fris enz.

Als je nog iets over Sun Club wil weten, dan stuur maar een mailtje!

ook kan je de foto´s van Sun Club bekijken op:

http://groups.msn.com/DjerbaGroep

groetjes Hugi

We kunnen niet wachten om weer te gaan!

Hallo Allemaal,

Wil je nog meer informatie over Hotel Djerba Sun Club, dan kun je ook nog kijken op de sites van:

http://www.jetair.be/bepages/nl/criteria.php

en

http://www.arakea.be/site/hotel_17742.htm

Deze twee sites geven je een nog mooier overzicht van dit geweldige hotel!

Veel plezier

Hugi