Horeca-kanjers gezocht

Dit seizoen start ik een klein restaurantje in het toeristische vestingdorpje Aubeterre sur Dronne in de Charente, op de grens van de Dordogne. Ik zoek maximaal 2 mensen die (als het leven ideaal zou zijn) aan het volgende beeld voldoen: je spreekt redelijk tot goed Frans, je hebt een passie voor eten (we leren je onder andere verse Napolitaanse pizza’s te maken en ook nog eens Spaanse tapas) en je hebt een prettig voorkomen en houding naar gasten toe. Wat ik bied: een klein team van positieve mensen, “work hard play hard” mentaliteit, een 14e eeuws dak boven je hoofd, zo’n 30 uur werk per week, dus bakken vrije tijd, als omgeving een mooi stadje aan een rivier met zandstrandje, fantastisch eten, een lekkere borrel na het werk, je reiskosten (bij minimaal 2 maanden) en een bescheiden wekelijkse vergoeding. Vanaf half maart hebben we je al nodig; het liefst voor een half jaar. Mail [EMAIL=“jayjay.pm@gmail.com”]jayjay.pm@gmail.com (met foto en tel.no. svp) en we spreken elkaar!