Holidaycars.com / 15% korting / Autoverhuur Aanbieder

Wilt u goedkoop een auto huren, dan bent u bij HolidayCars.com aan het goede adres! Waar ter wereld u ook heen gaat, of het nou in Bonaire, Curaçao of Bali is, u vindt altijd de geschikte huurauto voor de beste prijs.

Zo werkt autohuur bij HolidayCars.com

Wij hebben het huren van een auto zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u. In drie simpele stappen bent u verzekerd van de beste deal:

  1. Zoek op locatie en periode
    Met onze zoekmodule zoekt u gemakkelijk de huurauto die past bij uw wensen. Vul de gewenste ophaal- en inleverlocatie in, de datum waarop u de auto wil ophalen en uiteraard de datum waarop u deze weer inlevert. Wilt u de auto op een andere locatie inleveren dan waar u deze heeft opgehaald? Ook dat is mogelijk via onze zoekmodule.

  2. Vergelijk het aanbod
    Nadat u uw zoekopdracht hebt doorgegeven vergelijkt ons systeem automatisch al het huuraanbod op de gekozen ophaallocatie en -datum. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven en u ziet in één oogopslag de beste deals. U heeft ook de mogelijkheid om de resultaten te filteren als u specifieke wensen heeft, zoals bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaalde verhuurmaatschappij. Het enige dat u nog hoeft te doen is de auto te zoeken die aansluit op uw wensen.

  3. Boek de beste deal
    Als u de beste deal heeft gekozen, boekt u deze gemakkelijk door slechts enkele gegevens in te vullen en veilig te betalen met creditcard of iDeal. U kunt tijdens het boeken ook eventuele extra’s toevoegen aan uw autohuur, zoals GPS, annuleringsverzekering of een kinderzitje. Tip: u betaalt de beste prijs als u uw huurauto ruim van tevoren online reserveert!

Autoverhuur overal ter wereld

Bij HolidayCars.com kunt u een auto huren op meer dan 30.000 locaties wereldwijd. Al vele jaren werken we samen met meer dan 800 vertrouwde autoverhuurmaatschappijen, waaronder Hertz, Avis, Europcar en Sixt. Hiermee kunt u elk type auto huren voor de beste prijs, waar ook ter wereld.

Een auto huren zonder zorgen

Een auto huren zonder dat u zich ook maar ergens druk om hoeft te maken. Dat staat voorop bij HolidayCars.com. Daarom doen we er ook alles aan om uw ervaring met autohuur zo goed mogelijk te laten verlopen: ons support team staat direct voor u klaar om eventuele problemen op te lossen en u komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Alles omtrent de autohuur, verzekeringen en beperkingen staat namelijk uitvoerig beschreven in de voorwaarden van HolidayCars.com en de lokale verhuurder die de auto verhuurt aan u.