HELP, ik wil een jaartje weg maar weet waar naar .

Hallootjes,
Ik wil graag een jaar naar het buitenland maar weet niet waar heen en wat ik wil gaan doen.
Heb jij misschien tips laat het me please weten.
Greetz nonke

Probeer het eens in Franrijk bij Disneyland Parijs. Ik heb er nu kennissen werken en die hebben het er reuze naar hun zin. Zomaar een ideetje hoor! Sus6 in ieder geval naar het verder zoeken naar een baantje in het buitenland.
Groetjes Anna 8)

Probeer het anders als hostess of reisleidster. En anders kun je ook vaak opleidingen volgen in buitenland is ook een hele ervaring. Ik wil zelf in de zomer van 2004 een jaar weg. Misschien kunnen we elkaar helpen?
Groetjes,
Lisette

hoi lisette,
Ik ga ook pas 2004, waarschijnlijk naar de zomer, ligt er natuurlijk aan wat ik ga doen. Ik heb nu nog een jaartje opleiding voor de boeg maar dan wil ik echt weg. Er zijn zoveel mogelijkheden dus wereld ligt open voor ons.hihi.
maar goed wel leuk als we elkaar op de hoogte houden.
misschien kunnen we mailen voor meer informatie wat we willen. mijn adres nonke_schik@hotmail.com
ik hoor t wel.
groetjes nonke

Hoi, Ik ben net een half jaar naar australie geweest, dat kan ik iedereen aanraden, Grote steden, kangeroes, outback, leuke mensen, errug mooi weer, genoeg te zien!!!

Zeer mooi land :smiley:

HALLO

IK WIL OOK EEN TIJDJE WEG UIT NEDERLAND IK HEB HET HIER HELEMAAL GEHAD MAAR IK WEET OOK NIET WAARHEEN IK ZIT TE DENKEN AAN TURKIJE OM DAAR IN EEN DISCOTHEEK OF ACHTER EEN BAR TE GAAN WERKEN OF NAAR AUSTRALIE OF GEWOON VER WEG NAAR EEN HEEL WARM LAND .
ALLEEN HEB IK NIET ZO VEEL ZIN OM ALLEEN TE GAAN EN NIEMAND WIL MET ME MEE.
DUS BEN IK BENIEWD WAAR JIJ HEEN GAAT EN OF JE OOK NIET ALLEEN WILT

GROETJES

MIJN E-MAIL ADRES= KEKKY19@HOTMAIL.COM

Wat ik iedereen kan aanraden = Fiji… En dan niet voor 2 weken, en zeker niet de eilanden die je tegen kom in de folders… Maar explore Fiji zoals je het beleven wil… Dat betekend dus als je de tijd heb, kilometers uitgestorven wit zandstrand met gekleurd zacht koraal (niet met je vingertjes aankomen!!!)… Oke er is geen tot weinig werk te vinden denk ik. Me vrouwtje en ik hebben er de vakantie van ons leven gehad van 2 maanden, de kosten lagen zo rond de EURO 5000,- met z’n 2en (alle kosten, dus ook het ketting roken en elke avond bieren (blowen is ook mogelijk (en dus ook veel gedaan) van ons :stuck_out_tongue: )) dat was dus inclusief tickets via air new zealand met stops over in Auckland en Los Angeles (er is andere keuze, en lengte van stop mag je zelf kiezen…)
Het is eens wat anders

hay,
ik wil ook ZOOOOOOOOOOO graag weg! voor een half jaar. een jaar, wie weet wel voor altijd!!!
ik wil voornamelijk Azie en omstreken gaan doen. lijkt je dat niet wat?

Groetjes Jewel,
djo_weh_weh@hotmail.com

Je kunt op een Ranch in Zuid-Frankrijk komen werken, als je van natuur houdt.
Zie ook hoofdpagina van de wereldwijzer.

Ander ga je naar Costa Rica. Ik heb er een jaar bij een gastgezin gewerkt om de taal te leren en de cultuur en ben ondertussen daar naar de Universiteit gegaan. Maar Costa Rica biedt ook veel vrijwilligersprojecten in een van de vele natuurgebieden.

Costa Rica is gewoon een super land. Met echt de mooiste natuur. Verder is de Spaanse taal niet het aller moeilijkst om te leren vooral als je al een beetje Frans of zo spreekt. Ook vind je in CR veel Latijns Amerikaanse dingen, maar tegelijk ook nog westerse dingen zodat je niet compleet hoeft om te schakelen. En CR is een van de veiligste Latijns Amerikaanse landen.

Mocht je vragen hebben over CR mag je me altijd mailen. Ik wil zelf binnenkort weer even weg alleen dan naar Peru of een ander Zuid-Amerikaans land. Dus het kan verslavend zijn :smiley:

Hey!

Ik zou zeggen: Engeland of Zuid Afrika…wel een behoorlijk verschil, maar beiden aanraders!!

Succes!

een tip ga werken op een kibbutz in israel, dat is echt super, heb ik twee keer gedaan, zoek maar eens info op internet, je onmoet daar de hele wereld, laat het geweld je niet teveel afschrikken, is gewoon echt gaaf om er geweest te zijn

Wou een jaar geleden ook een jaartje weg en zit nu al weer een jaar in Mexico. Echt te gek land altijd lekker weer en prachtige stranden. Ben inmiddels mijn eigen bedrijf gestart na hier een maand spaans te hebben gestudeerd. Voor iedereen die geintereseerd is. Ik heb een lijst met websites waar je werk kan zoeken in Mexico die ik je wel wil mailen. Woon nu zelf in Tlaquepaque wat een deel van Guadalajara is. Doe veel uitstapjes naar plaatsen in Mexico en heb mijn laaste lange trip was van Mexico City naar Cancun. Echt te gek.

Veel succes met je keuze,

Wouter

Leer Spaans in Mexico

Ga lekker naar Peru! Als je wilt werken, zijn er altijd mogelijkheiden via amautaspanishschool.org Fantastische land, ik heb een te gekke tijd gehad! M.

probeer eens wat anders en ga vrijwilligerswerk doen in het buitenland; ik ben zelf met Teaching & Projects Abroad naar Zuid Afrika gegaan en heb daar les gegeven. Heeeeeeeel erg gaaf. Ik moest er wel voor betalen, maar dan was ook bijna alles uitstekend geregeld!

Kijk anders ook eens op www.teaching-abroad.co.uk

Succes

Messchien een idee, Canada zoekt goede werkers in alle vlakken, kijk eens hier;http://www.cic.gc.ca/english/work/index.html
Groetjes Canada

Ik ben nu net klaar met studeren en zou ook heel graag een jaar uit Nederland weg willen.

Het liefste zou ik naar Los Angeles gaan, maar liever niet alleen, dat vind ik toch wel een beetje eng.

Ook zou ik niet weten waar ik moest beginnen met dingen te regelen, dus als iemand suggesties heeft kun je me mailen op:
joanypistoriu20@hotmail.com

Originally posted by wstut@11-10-2004, 19:53:53
** Wou een jaar geleden ook een jaartje weg en zit nu al weer een jaar in Mexico. Echt te gek land altijd lekker weer en prachtige stranden. Ben inmiddels mijn eigen bedrijf gestart na hier een maand spaans te hebben gestudeerd. Voor iedereen die geintereseerd is. Ik heb een lijst met websites waar je werk kan zoeken in Mexico die ik je wel wil mailen. Woon nu zelf in Tlaquepaque wat een deel van Guadalajara is. Doe veel uitstapjes naar plaatsen in Mexico en heb mijn laaste lange trip was van Mexico City naar Cancun. Echt te gek.

Veel succes met je keuze,

Wouter

Leer Spaans in Mexico **

Hoi,

Kan je mij de site mailen waar ik werk in Mexico op kan vinden.

En zit jezelf nog steeds in Mexico en hoe bevalt je het?

Groet Marko

Tuurlijk kan ik dat. Hier de lijst. Een aantal zijn speciaal voor banen als leraar engels en een aantal zijn in het spaans.

http://www.vende.com.mx/classifieds.php?a=5&b=393
http://www.eslcafe.com/
http://www.computrabajo.com.mx/
http://www.geocities.com/dunhaminstitute/
http://www.englishunlimited.org/
http://www.iie.org/
http://teach-english-mexico.com/
http://teaching-jobs-mexico.com/
http://www.manpower.com.mx/
http://www.bestpeoplemex.com/
http://mx2.bumeran.com/aplicantes/a_home_empleos.html
http://www.gmcfactorhumano.com/index.html
http://www.master-work.com/
http://www.monster.com/
http://www.mexplaza.com.mx/
http://www.tiwy.com/bolsa_de_trabajo/mexico/
http://www.vozdelcaribe.com/index.htm

Woon nog steeds in Mexico. Ziet er naar uit dat ik hier nog wel even ga blijven. De spaanse en engelse school die ik hier gestart ben begint nu een beetje te lopen en heb het hier goed naar mijn zin. Ga in februari trouwen met mijn Mexicaanse vriendin en als het goed is word ik deze maand huis bezitter in Mexico.

Groeten,

Wouter

hoi nieuw hier, wel misschien een late reactie. Maar het zo prettig zijn als je ook jou uiteindelijk keuze zou kunnen aangeven en waarom.