HBO stage in Uganda incl. Nederlandse begeleiding

Wil jij graag stage lopen of afstuderen in Uganda en haak je af door alle voorbereiding, onzekerheden en wat er verder allemaal bij komt kijken?

**Eye4Africa **biedt jouw complete stageprogramma’s aan op HBO niveau. Wij begeleiden jou van a tot z, zowel in Nederland als in Uganda.

In Nederland kijken wij samen vrijblijvend naar een geschikte plaats voor jou die aansluit op jouw wensen en het competentieprofiel van jouw opleiding.

Als je uiteindelijk besluit om via Eye4Africa te gaan, krijg je een informatiepakket met alle belangrijke praktische dingen zoals welke vaccinaties en welke verzekeringen, maar ook informatie over Uganda en de culturele gewoontes etc.

Vlak voordat je gaat, krijg je een uitgebreide training interculturele communicatie.

In Uganda word je opgehaald van het vliegveld en gebracht naar een westerse Guesthouse (van een Nederlander) om daar 2 nachten te verblijven en tot rust te komen.

Je tweede dag krijg je een introductietour door de hoofdstad en kom je te weten waar je moet zijn voor bijvoorbeeld de supermarkt of de pinautomaat e.d.

Je ontmoet jouw coach, een Nederlander die jou steun en toeverlaat is tijdens jouw verblijf van minimaal 3 maanden. Deze is HBO geschoold, heeft ervaring met begeleiden en woont al jaren in Uganda en kent dus zowel jouw cultuur als die van Uganda.
Jouw coach gaat voor het eerste gesprek met je mee naar de stageplek. Daarna heb je wekelijks contact en kan je 24/7 bellen mocht het nodig zijn.

In de periode van 3 maanden ga je 2 keer terug naar de Guesthouse in de hoofdstad om bij een gezellig kampvuur een soort intervisie te houden met de coaches en de andere studenten die dan ook in Uganda zijn.

Kortom, je wordt niet zomaar in het diepe gegooid!

Voor vragen kan je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen.
Je vindt onze contactgegevens en recente stagevacatures op www.eye4africa.com

Op naar een onvergetelijke ervaring…

Leuke uitdaging!