HBO Afstudeerstage marktonderzoek/procesanalyse gezocht!

Voor de periode van Februari 2014 tot juni/juli 2014 zijn wij op zoek naar een afstudeerstage op het gebied van procesanalyse of marktonderzoek. Wij zijn 2 studenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen en voor onze studie moeten wij in ons vierde jaar een afstudeerstage lopen. Deze willen wij graag in het buitenland doen omdat dit voor ons een goede kans is om te werken in een internationale omgeving. Hierbij is het wel de bedoeling dat we onze stageopdrachten apart zijn, dit hoeven niet per se 2 verschillende bedrijven te zijn, maar de eis die de opleiding stelt is dat er geen duo-afstudeerstages gelopen mogen worden.

Onze voorkeur gaat uit naar een land rond de middelandse zee of het midden oosten. Bij voorkeur een bedrijf waar de voertaal Engels is.

Alvast bedankt,

Luuk & Luuk

Hi Luuk en Luuk,

Wat super dat jullie naar het buitenland willen! Wij hebben meerdere opdrachtgevers die naar technische studenten zoeken. Eventueel is het ook mogelijk om een afstudeeropdracht te doen! Er is ook een bedrijf wat een combi stage in Bahrain en Dubai aanbiedt! Hebben jullie interesse? Mail me even op: celina@stageindubai.nl en kijk op www.stageindubai.nl

Het is goed dat jullie nu al aan het zoeken zijn, aangezien het vinden van een afstudeerstage langere zoektijd vraagt dan een reguliere stage.

      • Updated - - -

Ps voertaal bij de bedrijven hier in Dubai is overal Engels :wink: