Gezocht vrijwilligerswerk Suriname

Hallo, ik ben opzoek naar vrijwilligerswerk met kinderen of verstandelijk beperkte mensen. Ik ben net klaar met SPW 4 en zoek werk in Paramaribo van 28 september t/m 31 december 2009. Ik heb 3 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg. Ik ben hiervoor 10 jaar timmerman geweest. Mijn vrouw gaat in deze periode haar coschappen lopen.

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen, want ik heb al veel mensen gemaild maar krijg op een gegeven moment geen reactie meer terug.
Ik hoop op een snelle reactie. Je mag mij ook mailen, mijn mailadres is [EMAIL=“houtman79@hotmail.com”]houtman79@hotmail.com

Groeten René

Ps. Voor de duidelijkheid wilma84 is mijn vrouw.

Heej René,

Super leuk dat je naar Suriname gaat! Ik ben onlangs terug gekomen en heb er echt een super tijd gehad! Ik ben via de JoHo Abroad Service bij een organisatie terecht gekomen die stage en vrijwilligers bemiddeling regelt. Misschien is het handig om even op de JoHo site te kijken (http://www.ervaardewereld.nl/). JoHo heeft mij namelijk ook geholpen met een verzekering en dergelijke die ik allemaal nodig had voor vrijwilligerswerk etc.

Ik ben zeer benieuwd waar je terecht komt!! In welk ziekenhuis gaat Wilma haar coschappen lopen?

Groetjes

Hoi, ik heb zelf vrijwilligerswerk gedaan in het lotjeshuis in Paramaribo, een weeshuis…zij werken ook samen met de anniecrèche en zij werken met kinderen die een of meer beperking(en) hebben…http://www.anniecreche.org/
http://lotjeshuis.com/