gezocht: huurhuis 2/3 maand

Wij (een jong gezin met 1 baby van nu 8 maanden) zijn op zoek naar een gemeubileerd huurhuis voor een periode van 2 tot 3 maanden. De periode waarin wij dit nodig hebben is vrij flexibel… ergens vanaf mid maart 2015 willen naar curaçao vliegen. Maar hier kan eventueel geschoven worden.
Wij willen een woonervaring opdoen zodat wij een goed beeld kunnen krijgen hoe het is om op curaçao te wonen. Een vakantie resort/hotel is dus niet wat we zoeken.
Omdat wij ook moeten werken (op afstand, via het internet bij nederlandse bedrijven) is het wel belangrijk dat er een stabiele (relatief snelle) internetverbinding aanwezig is (dus geen internet kaartjes aanschaffen e.d.).
Een prive zwembad heeft uiteraard ook onze voorkeur.

Mocht iemand voor deze periode iets aantrekkelijks hebben dan hoor ik dat graag.

Beste remy wij hebben een vakantiehuis die voor 5 personen is. Helaas is het niet in de periode die u wilt vrij maar kijk op onze site www.vakantieinhuiscuracao, bij het tabje reserveren. de groene blokken betekend dat er nog te reserveren is.

met vriendelijke groet,

jetta en javier andries

Goedendag,

Ik weet niet of jullie al iets hebben. Maar we hebben vanaf eind maart een 2-kamer appartement te huur op de Santa Rosaweg. Het is veilig en centraal gelegen. Kijk op onze website voor meer info. www.maravillaappartementen.nl

Groetjes Nicole