Fietstocht door Ierland

Hallo reizigers!

Eind juni / begin juli begin ik met een fietstocht rond Ierland. De exacte route ligt nog niet vast maar we beginnen en eindigen in Dublin en komen zeker langs de vier hoeken van Ierland (Belfast, Donegal, Cork, Wexford).
Ik ben nog op zoek naar 2 of 3 andere studenten die zin hebben om deze tocht te maken. Je moet wel sportief zijn want elke dag is het zeker 80 kilometer fietsen! Overnachten doen we in hostels of misschien in de tent afhankelijk van of iemand die al heeft. Het wordt niet te duur want ik weet uit ervaring dat studenten het niet ruim hebben. Reken op 150 euro voor de vlucht + 30 zakgeld per dag. Als alles goed gaat zijn we binnen 3 weken weer in Dublin.

Zelf ben ik informatica student op de TU in Eindhoven. Ik ben 22 jaar en hou ervan om naast het fietsen ook activiteiten te doen en dingen te bezichtigen.

Laat maar weten of je zin hebt om mee te gaan, dan kunnen we in het weekend van 27 juni kennismaken en voorbereiden!

Groeten,
Paul

Voor de mensen die geen zin hebben om te registreren: Ik ben ook bereikbaar via msn/e-mail: paulwagener@hotmail.com

Hoi Paul,

Ik woon zelf deels in NL en N-Ierland en het is heerlijk om door Ierland te fietsen, ik vraag me alleen af hoe je dat in drie weken wil doen? Heb je al eens eerder in Ierland gefietst? Het lijkt me noagal hoog gegrepen de afstand tegenover de tijd die je ervoor neemt.

Groetjes, Jurre