"Fare Finder" - voor Star Alliance "only"

Nieuwe app voor tarieven zoeken Star Alliance

DRIEBERGEN - Star Alliance heeft een nieuwe app laten ontwikkelen voor de iPhone waarmee gebruikers naar tarieven kunnen zoeken binnen het hele netwerk van de alliantie. De zogenoemde ‘Fare Finder’ kan volgens Star Alliance worden gebruikt voor zowel enkele reizen als retourvluchten tussen elke twee luchthavens binnen het netwerk.

De app biedt verder de mogelijkheid extra zoekcriteria in te voeren, zoals aantal passagiers, aankomst- of vertrektijden, gewenste reisklasse, aantal tussenstops, voorkeur voor transferluchthaven en in welk land het ticket gekocht gaat worden.

De ‘Fare Finder’ toont niet alleen het tarief, maar ook de beschikbaarheid van de reis. Het boeken van de gekozen reis binnen de applicatie is niet mogelijk, maar het programma verwijst reizigers wel door naar de website of het callcentre van de luchtvaartmaatschappij in kwestie.

In de nabije toekomst wordt de app ook beschikbaar gesteld voor andere smartphones, zo laat Star Alliance weten. De ‘Fare Finder’ voor de iPhone is te vinden op de website van de alliantie en in de Apple App Store.

Van onze redactie

Bron : luchtvaartnieuws.nl