Fantastische ervaring bij lokale voetbalclub in Ghana

Ben je op zoek naar een onvergetelijke uitdaging waarbij je de hele dag met voetbal bezig bent?

De CO Foundation is al 15 jaar actief met diverse projecten in Nigeria en Ghana en heeft zich middels het Youth Development project verbonden aan de lokale voetbalclub - Action Boys FC – om te proberen met ondersteuning en begeleiding de jongeren in Kitase een betere kans te geven op een menswaardig bestaan.
De meeste voetballers zijn straatarm, en de ouders kunnen niet of nauwelijks in hun dagelijkse onderhoud voorzien.
De voetbalclub Action Boys FC groeit enorm, dus er is hulp nodig. Daarom is de CO Foundation voor het project in Ghana op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Een greep uit de activiteiten van de vrijwilligers:
Voetbaltraining voorbereiden en geven; trainingsmaterialen aanschaffen; andere clubs bezoeken om wedstrijden af te spreken; regelen van kamers, bedden, huisvesting, water, elektriciteit; schoolzaken regelen; jongens begeleiden en helpen met huiswerk; boodschappen doen en zorgen dat jongens te eten krijgen; jongens begeleiden naar het ziekenhuis; problemen tussen mensen oplossen; ideeën voor fundraising bedenken en uitvoeren; en nog veel meer……
Kortom: plannen, regelen en organiseren

De CO Foundation biedt een unieke ervaring, middenin de Afrikaanse samenleving, een plek waar je het verschil maakt. Je werkzaamheden staan bol van de afwisseling en zijn doordrenkt van voetbal.
De CO Foundation zoekt vrijwilligers die op zoek zijn naar een mooie uitdaging en niet bang zijn om regelmatig tegen onverwachte situaties aan te lopen.

Uitgebreide info vind je op: http://co-foundation.org/vrijwilligers-en-stagiairs-gezocht/

Je kunt contact met ons opnemen via [EMAIL=“cofoundation@grinten.org”]cofoundation@grinten.org of via [EMAIL=“mjreceveur@orange.fr”]mjreceveur@orange.fr