Aanbod vrijwilligerswerk: Voetbal project in Tanzania

Het project
Dit project investeert in kansarme kinderen in Arusha, Tanzania, door middel van voetbal training voor jongens en meisjes. Hun doelstelling is om de kinderen door middel van voetbal persoonlijke vaardigheden te leren en hun problemen aan te kunnen. Voetbal wordt ingezet als middel voor de kinderen om zichzelf te uiten, zich te concentreren op een doel, samen te werken en een goed voorbeeld te zijn in hun gemeenschap. Daarnaast worden de kinderen begeleid op sociaal maatschappelijk vlak, door middel van huis- en schoolbezoeken door de coaches. Meer over dit project

Voorwaarden voor vrijwilligers:
[ul]
[li]minimaal 18 jaar
[/li][/ul]
[ul]
[li]enkele jaren ervaring als voetbal speler of (hulp)coach
[/li][/ul]
[ul]
[li]minimaal 4 weken beschikbaar
[/li][/ul]
[ul]
[li]in goede lichamelijke conditie (je traint mee)
[/li][/ul]

Doingoood volunteer work is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van leefomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden van kinderen in Afrika. Dit doen wij met de inzet van vrijwilligers in de lokale projecten en met de ondersteuning van deze projecten met donaties in geld en middelen.

Maandelijks vindt er een informatie bijeenkomst over vrijwilligerswerk plaats. Hier krijg je alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van wat vrijwilligerswerk inhoudt. We informeren je over huisvesting, kosten en projecten. Bovendien is het een goede gelegenheid om al je vragen te stellen. Het bijwonen van een informatie bijeenkomst is kosteloos en verplicht je tot niets.