Ervaringen met CuscoPeru.nl

Al 2x heb ik mijn Perureis geboekt bij cuscoperu.nl
Deze Nederlandse reisorganisatie is gevestigd in Lima en munt uit door zijn betrouwbaarheid, bekwaamheid en flexibiliteit. De voordelige pakketreizen waarvan ikzelf ook gebruik heb gemaakt zijn een aanrader en kunnen naar eigen wens worden aangepast. Voor degene die de ongekende diversiteit aan natuur, cultuur en culinaire hoogstandjes van het prachtige Peru wil leren kennen moet zeker eens een kijkje nemen op deze uitgebreide site van cuscoperu.nl
Het loont zeker de moeite!
Gertie2

2 likes

Wie heeft er recente ervaring met reisorganisatie CuscoPeru?

1 like

zijn er nog mensen die een positieve of negatieve ervaring hebben met cuscoperu.nl? willen iets meer te weten komen voor we onze reis boeken bij hen.
groetjes Beye

hey ventolin,

hebben jullie nu al ervaring met Cuscoperu.nl op gedaan? Wij willen ook naar Peru en hadden gedacht om dit met Cuscoperu.nl te doen maar we vinden weinig terug ivm ervaringen. Dit schrikt ons toch een beetje af! hoop dat u ons iets wijzer kan maken.

vriendelijke groeten

Beye

Hoi Gertie,
We gaan de reis komend jaar nog maken met cuscoperu als organisator. De voorbereiding verloopt tot nu toe helemaal naar wens.
Ventolin

Tot nu toe zeer tevreden over snelle reacties en aanpassingen op onze reis. Ziet er veelbelovend uit, we moeten nog definitief boeken.
rose

Wij hebben dezelfde vraag, zouden ook graag nog wat mensen willen horen die al met cuscoperu gereisd hebben. Wij zouden ook graag onze reis met hen doen, reisprogramma ziet er veelbelovend uit, aanpassingen aan het programma worden snel doorgevoerd, het is duidelijk wat er in de prijs inbegrepen zit, kortom het ziet er heel goed uit.

Onze ervaring met CuscoPeru is tot nu toe helemaal prima. Zodra we de reis daadwerkelijk

gemaakt hebben zal ik hier een bericht achterlaten.

wij hebben een reis naar afrika geboekt via shoestring.nl, zijn ook in amsterdam op hun bureau geweest voor bijkomende info. zij werken via cuoni…is wereldwijd erkend he en de vrouw die ons daar geholpen heeft kent de organisatie van peruonline ook…zou betrouwbaar en correct zijn. veilig voor te boeken dus. mss dat wij volgend jaar gaan…of met peruonline of met shoestring.nl…van deze laatste vind je enkel de reizen op internet…kijk maar eens, zijn iets wat actieve vakanties en ook erg betaalbaar
groetjes Beye

wij hebben een reis naar afrika geboekt via shoestring.nl, zijn ook in amsterdam op hun bureau geweest voor bijkomende info. zij werken via cuoni…is wereldwijd erkend he en de vrouw die ons daar geholpen heeft kent de organisatie van peruonline ook…zou betrouwbaar en correct zijn. veilig voor te boeken dus. mss dat wij volgend jaar gaan…of met peruonline of met shoestring.nl…van deze laatste vind je enkel de reizen op internet…kijk maar eens, zijn iets wat actieve vakanties en ook erg betaalbaar
groetjes Beye

Wij hebben voor het eerst een verre reis gemaakt. Dit was ontzettend spannend. Bij de voorbereidingen werd heel wat heen en weer gemaild. Steeds kreeg ik een snelle en uitgebreide reactie. Alle lof voor Cusco Peru. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De hotels waren zorgvuldig uitgezocht. Het waren allemaal mooie, bijzondere plekjes vaak midden in de stad. Ook het vervoer was goed geregeld. Bij elk busstation/ vliegveld stond een taxichauffeur met een bordje met mijn naam erop. De taxichauffeur was er altijd voordat we aankwamen. De tickets en de het reisprogramma van dag tot dag zat netjes in een mapje met alle tickets. Dit lag klaar in het eerste hotel.
Niks wat tegenviel. Je werd soms nog gebeld door een organisatie of je goed was aangekomen in het hotel en of alles duidelijk was en of je geen last had van de hoogte. Cusco Peru doet ook zeker wat met de kleine minpuntjes. Maurice is zelf ook in veel hotels geweest zodat hij weet wat hij aanbied. Ik zou dus iedereen die twijfelt zeker aanraden om te boeken bij Cusco Peru. Wij vergeten deze onvergetelijke reis nooit meer!

groeten, Angélica en Merel

1 like

Wij gaan over 2 weken met CuscoPeru en zijn tot nu toe ook vol lof over Maurice. Snel anwoord op onze mails, nuttige tips voor een nog leukere reis. Fijn om jullie ervaring te lezen.

Sent from my GT-I9100 using Wereldwijzer

Hallo,
Wij hebben zeer recente ervaringen met Cusco, geleid door Maurice. Alles was keurig geregeld, prima hotels. Echt een aanrader! Wij hebben Peru als een zeer bijzonder en mooi land ervaren. Ga er naar toe en Maurice doet wat hij belooft!

wij zijn in augustus drie weken naar Peru geweest met cuscoperu. Echt een aanrader. Alles was tot in de puntjes georganiseerd.

Ook wij (gezin met 5 personen) hebben in juli een rondreis door Peru gemaakt via Cuscoperu. Het was een fantastische reis en we kunnen de organisatie zeker aanbevelen. Kenmerkend voor de organisatie is de flexibiliteit, persoonlijke advisering en de kordaatheid
.

1 like

Dank je wel voor je reactie. Wij zitten nu op Schiphol en beginnen vandaag aan onze reis.

Vriendelijke groet Marion

Ik heb samen met mijn vriend afgelopen september 23 dagen door Peru getrokken.
De gehele reis was door ons uitgedacht en door CuscoPeru aan elkaar geknutseld, volledig naar onze wensen.

We hebben veelvuldig contact gehad met CuscoPeru om de reis précies aan onze wensen te laten aanpassen en kregen altijd een zeer snelle en een hele uitgebreide reactie. Omdat we niet heel veel recensies op internet konden vinden, vonden we het in het begin toch wat eng, maar het gevoel en de prijs waren goed.

Toen we in Peru aan kwamen stond er direct iemand klaar op het vliegveld van Lima om ons op te halen en toen waren onze zorgen vrijwel direct over.
De reis was echt perfect geregeld! Zeker omdat er zoveel maatwerk geleverd kon worden hebben we alles kunnen zien wat we wilden. We werden overal heel netjes op tijd opgehaald en naartoe gebracht en hadden overal prima Engelssprekende gidsen. En dat terwijl we niet 3 weken met dezelfde groep mensen hoefden op te trekken, maar lekker ons eigen plan konden trekken! Zo hadden we besloten in de steden geen Citytour te doen, maar de steden zelf te ontdekken. Ook dat was mogelijk.

Al met al is het ons heeeel erg goed bevallen en zouden we CuscoPeru aan iedereen aanbevelen! Je krijgt echt maatwerk tegen een zeer eerlijke prijs en alles is perfect geregeld. We hebben ons geen enkele keer zorgen hoeven maken of alles wel goed zou gaan en zelfs toen er een gids een keer vergeten was een treinticket af te leveren konden we direct met Maurice (eigenaar Cuscoperu) bellen en werd het direct opgelost; de gids heeft toen 1,5uur in de taxi gezeten om ons de voglende ochtend om 6u alsnog de treintickets te brengen.
Ook de hotels die geboekt waren, waren ver boven onze verwachtingen! Wij verwachtten niet zoveel luxe voor dat geld en in zo’n land!

Al met al een aanrader om bij CuscoPeru te boeken en, wat ons betreft, een nĂłg grotere aanrader om naar Peru te gaan: wat een schitterend land!!

Wij zitten momenteel in La Paz Bolivia na 2 weken door Peru gereisd te hebben.
Ook wij hebben een persoonlijke reis op maat met een aauntal keer een privé gids.
We hebben niets dan lof voor Maurice. Hij heeft ons persoonlijk afgehaald op het vliegveld en alles is werkelijk tot in de puntjes geregeld.
We zijn nu een week in Bolivia en gaan daarna nog een week naar Peru. Naar Cusco en omgeving.

Wat ons betreft is Cusco Peru een echte aanrader en het land ook.
De mensen zijn erg aardig het eten is verrukkelijk en er is ongelofelijk veel te zien.

Wij zijn ook net terug van 3,5 weken Peru. Ook onze reis werd door cuscoperu in elkaar gestoken. Ook wij hebben niets dan lof voor Maurice en kunnen cuscoperu bij iedereen aanraden.

We hebben een supermooie reis gehad dankzij Cuscop
eru. Alles was tot in de puntjes geregeld! We gaan zeker weer met Cuscoperu!