En Talenreis Buitenland

Ik ben bijna klaar met mijn studie en hierna wil ik een jaar op talenreis. Mijn engels verbeteren en eventueel spaans leren.

Ik ben daarom op zoek naar engels talige land waar ik mijn engels (normaal als zakelijk) kan verbeteren.

EF talenreizen leek me geschikt, maar daar betaal je gewoon 10.000 euro voor een jaartje. Met zoveel geld ga ik liever een wereldreis maken.

Heeft iemand andere opties?!?

alvast bedankt

Jeroen

Hi!

Je schreef dat je in het buitenland graag Engels wilt leren…
¿Wel, wat dacht je van het Engelse Gibraltar in Zuid Spanje? Ze spreken er zowel Engels als Spaans, dus kan je allebei leren!! Kijk bijvoorbeeld op www.ef.com… B)

Succes!

Marlies

Hey!

EF is veel te duur man! Kijk dan eens op www.studytravel.nl of surf op het internet om direct een talenschool in het betreffende land te vinden.

Doeg!

Ik heb al op internet gezocht, maar je bent daar nooit zeker van de kwaliteit. Dus vandaar dat ik benieuwd was of iemand al zoiets in het buitenland gedaan heeft. Wat zijn/haar ervaringen waren, kosten etc…

hopelijk kan iemand me helpen

doeg jeroen

check anders www.lexton.nl

Hey Jeroen,

Las net je berichtje en waarom kijk je niet eens op de site www.activityinternational.nl Ik ga met die organisatie a.s. zondag naar Dublin voor een talencursus en om er dan te werken. Weet niet of het war voor je is, maar hoop dat je er wat aan hebt!!! Het is wel prijzig, maar goedkoper dan 10.000 euro!!! Succes ermee!!! Groetjes Rowena Als je mij er wat over wilt vragen kan je mijn email wel krijgen…
rowena_eh79@hotmail.com