Emirates stimuleren toerisme

Emirates, de internationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Emiraten vliegt sinds kort met de nieuwe Airbus A380 tussen Dubai en Bangkok en dat is zeker een stimulans voor het toerisme uit het Midden-Oosten. De superjumbo’s kunnen 489 passagiers vervoeren en zijn van alle gemakken voorzien zoals een zeer uitgebreid entertainmentprogramma en voor de first class passagiers zijn er zelfs spadouches aanwezig. Ook vanuit Nederland is dit een interessante optie want via Brussel kan men in 5 uren naar Dubai vliegen en na een korte tussenstop door naar Bangkok.

*Bron: Thais Verkeersbureau / www.thaisverkeersbureau.nl *

Kleine opmerking: waarom het Thais Verkeersbureau Brussel noemt als vertrek-luchthaven is mij niet helemaal duidelijk. Emirates vliegt zelf niet vanaf Brussel naar Dubai en je zal dus alsnog via Duitsland moeten vliegen, route wordt dan bijvoorbeeld BRU-FRA-DXB-BKK v.v. waarbij het traject Brussel-Frankfurt v.v. wordt gevlogen door een zgn. interlining-partner (bijvoorbeeld Lufthansa).

Vind je het geen probleem om vanaf Dusseldorf te vertrekken, dan is dit een goede optie, scheelt toch een keer extra overstappen, route wordt dan DUS-DXB-BKK v.v.