Ebookers / vliegtickets zoekmachine

Vliegtickets: vergelijk alle luchtvaartmaatschappijen in een overzichtelijke matrix en maak gebruik van de flexibele reisdatum optie (u ziet de goedkoopste vlucht binnen een week van vertrek).
Hotels: duidelijke filtering en mogelijkheid om hotels te bewaren. In met name de Verenigde Staten en Canada heeft Ebookers het allergrootste aanbod. Maar met bijna 100.000 hotels is ebookers wereldwijd goed vertegenwoordigd: van boutique en spa hotels tot luxe hotels en ketens. In het commissie overzicht vind u Hotel M en Hotel NM terug. Dit betreft Hotels waar Ebookers een directe afspraken mee heeft (Hotel M) als het overige Hotel aanbod (Hotel NM).
Autohuur: vergelijk alle grote verhuurbedrijven: Avis, Alamo, Europcar, Hertz, Budget, Sixt en meer. Goedkoper dan ter plaatse huren.
Citytrips: stel zelf uw citytrip samen. Combineer vlucht en hotel en bespaar op de totaalprijs. Dynamic packaging is hot en Ebookers biedt u het meest volledige aanbod.

[ul]
[li]Ebookers biedt vliegtickets aan van meer dan 200 reguliere luchtvaartmaatschappijen en 26 lowcost maatschappijen
[/li][li]Wereldwijde hotelreserveringen, autohuur, citytrips en reisverzekering
[/li][li]Nieuwste technologie waardoor wij je snel en efficiënt kunnen bedienen
[/li][li]Betrouwbaar: ebookers is één van Europa’s meest toonaangevende online reisbureau’s en lid van SGR, ANVR en IATA
[/li][/ul]