Djoser zeer slecht georganiseerd!

Zomer 2017 is ons groot gezin (4 kinderen) naar Suriname gegaan.
We hebben helaas voor de organisatie Djoser gekozen door onze onbekendheid met rondreizen in Midden en Zuid Amerika.
De reis was slecht georganiseerd, veelal pas plaatselijk geregeld, het plaatselijke aanspeekpunt was soms slecht(s) telefonisch (on)bereikbaar en de talrijke reiswijzigingen werden niet overlegd. Accomodaties waren vies, defect en ondermaats. Pogingen om dit gedurende de reis (!) bij de gids en het hoofdkantoor aan te kaarten en recht te trekken werden niet beantwoord en\ of weggewuifd. Ook bleken veel zaken als eten en inbegrepen excursies toch ter plekke apart betaald te moeten worden, waardoor deze kostbare reis nog ca. 20% duurder is geworden!
Djoser noemt plaatselijke gewoonten en lokale gang van zaken ‘overmacht’ en niet in te schatten. Dit degradeert ze van zelfbenoemde ‘specialist’ tot twijfelachtige amateurclub. Wij raden daarom sterk af door Djoser je reis te laten organiseren en voor een professionele organisatie te kiezen.

Klaag bij ANVR ? Hier heeft het weinig zin. Ik ken legio goede ervaringen met djoser. Dus vind ik het niet representatief voor het bedrijf.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

In de WW navigatie is ie wat moeilijk verstopt maar de beoordelingen-draad is er en daar kun je ook zeker deze recente ervaring aan toevoegen, toch?

https://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=46382&page=4

Sukses,

<Erik> & [Sandya]

Is het niet handiger om tip topic te verplaatsen naar ons Ervaringen forum? Deze is namelijk veel makkelijker te vinden voor iedereen.

Tja dan moeten we Jeroen ff om advies vragen. De link die ik boven gaf, ervaringen met Djoser, ZIT onder die ervaringen groep maar ik vind hem nergens in de navigatie terug. Dus of ik ben er weer eens te dom voor :wink: of er is wat achterstallig/buggy onderhoud. Stel jij de vraag even in Team Helpdesk of vergelijkbaar forum?

<Erik>