Dank-je-wel oud vrijwilligers!

(origineel bericht op be-more.nl)

Dank-je-wel oud vrijwilligers!

Lieve allemaal,

Zoals alle Be More vrijwilligers weten, wordt het sponsorgeld dat zij bijeen brengen heel goed gebruikt. Vijftig procent besteden zij op het moment dat ze bij ons zijn. In goed overleg met Ros. Veertig procent blijft bij Be More in de Palm Tree Spaarpot staan. Voor grote uitgaven. In het verleden is dat gebruikt voor het nieuwe huis. Ook is onze mooie witte bus ervan gekocht. En afgelopen week hebben we opnieuw gebruikt gemaakt van deze bijzondere spaarpot!

De speelruimte bij de Daycare werd te klein. We zien dat het aantal kinderen dat bij ons wordt gebracht nog steeds groeit. En natuurlijk zijn we daar heel erg blij mee. Het geeft ons de kans de kinderen een goede start te geven in hun leven. Goed voedsel, basiskennis van de Engelse taal en een veilige plek om te spelen. Maar 17 kids op een paar vierkante meter… Tijd om de grote ruimte die naast de Daycare nutteloos lag te wezen optimaal te gaan gebruiken. Dus hebben we een week lang mannetjes over de vloer gehad. Keihard hebben ze gewerkt om een keermuur te plaatsen zodat de grond gelijk kon worden gemaakt. En het afgelopen weekend hebben we zelf hard gewerkt om de boel af te zetten met een mooi hekwerkje. Het moet nog worden geschilderd, maar dan is het ook echt áf! En mooi dat het is geworden…

We beseffen heel goed dat we dit niet hadden kunnen verwezelijken zonder onze fantastische oud vrijwilligers. Doordat zij hun stinkende best hebben gedaan om sponsorgeld voor Palm Tree bijeen te brengen, kunnen wij de chocolate kids uit KwaMakhuta een betere toekomst geven. Daarom een heel groot Dank Jullie Wel voor alle oud Palm Tree vrijwilligers!

En als we dan toch bezig zijn: Tegelijk kregen we een mooi bedrag gedoneerd vanuit Nederland (Heel erg bedankt Stichting PIT…) dat we deels hebben gebruikt om de speeltuin nog leuker te maken. Een junglegym is opgeknapt en we hebben er een mooi speelhuisje van gekocht.

Ik kan niet wachten tot ik de gezichtjes van de Daycare kids morgenochtend zie…

Fijne week allemaal,

Peter & Yvon

(origineel bericht op be-more.nl)