Buitenlandse Au Pairs zoeken Nederlands gezin

Het Au Pair Holland team van Travel Active is op zoek naar leuke gastgezinnen die een buitenlandse Au Pair in huis willen nemen. Au Pair Holland is hét programma voor gastgezinnen in Nederland die een “oppas” aan huis zoeken en daarnaast willen bijdragen aan een “life time experience” op het gebied van culturele uitwisseling voor buitenlandse jongeren.

Een Au Pair in huis
Een Au Pair is een buitenlandse jongere in de leeftijd van 18-25 jaar die voor maximaal een jaar bij u in huis woont. In ruil voor kost, inwoning en zakgeld ondersteunt de Au Pair u bij de dagelijkse gang van zaken. Het belangrijkste is natuurlijk de verzorging van uw kinderen, en daarnaast mag u een Au Pair ook vragen om een aantal lichte huishoudelijke taken te verzorgen. Voor zowel u als de Au Pair zal het een unieke ervaring zijn!

Au Pair dossiers
Op de webpagina van Au Pair Holland staan de dossiers van de Au Pairs die naar Nederland willen komen. Klik hier voor de Au Pair dossiers om te kijken of er misschien een Au Pair tussen zit die bij jullie gezin zou kunnen passen.

Mocht u interesse hebben of graag vrijblijvende informatie ontvangen neem dan contact op met Nadine of Alda van het Au Pair team via [EMAIL=“aupairholland@travelactive.nl”]aupairholland@travelactive.nl of 0478-551900. Zij staan graag voor u klaar en bieden u een volledige begeleiding van A tot Z!