Nederlandse Au Pairs gezocht voor Duitse gastfamilies!

Voor verschillende gastgezinnen in Duitsland zijn wij nog op zoek naar enthousiaste en flexibele Au Pairs die het avontuur bij onze oosterburen aan durven gaan!

Als Au Pair in Duitsland draai je mee in het dagelijks leven van je gastgezin. De zorg voor de kinderen is je belangrijkste taak. Je brengt en haalt de kids van en naar school, helpt hen met hun huiswerk, begeleid ze bij hun activiteiten op hun sportclub of je doet andere leuke dingen met ze. Zwemmen, koekjes bakken, spelletjes doen, knutselen: je zult creatief moeten zijn want kinderen hebben vaak energie voor tien! Voor al deze taken krijg je kost en inwoning en wekelijks zakgeld van je gastgezin. Daarmee kun je tijdens je vrije dagen erop uit trekken met Au Pairs of andere mensen die je tijdens je Duitsland-avontuur hebt leren kennen!

Travel Activebiedt jou de ondersteuning die je nodig hebt zodat jouw ervaring onvergetelijk wordt. We helpen je bij het vinden van een geschikt gastgezin, je krijgt een voorbereidingsworkshop ter voorberiding op je Au Pairschap en tijdens je reis krijg je begeleiding van onze partnerorganisatie in Duitsland.

Meer weten?
Ga naar de webpagina van Au Pair in Duitsland, neem contact op met het Au Pair team ([EMAIL=“aupair@travelactive.nl”]aupair@travelactive.nl; 0478-551900) of bezoek één van de Au Pair infobijeenkomsten om je te laten inspireren!