Beachfront Kopen In Brasil

Hallo Doidinho en andere Brazilie Fans,

INTRO
Sinds ruim een jaar zijn mijn partner en ik ons aan het concentreren op het kopen van land + een eiland (om uiteenlopende redenen). Na intensieve research, aanvankelijk overal ter wereld, wordt het zoekgebied - gelukkig maar - steeds kleiner: in de race zijn voor ons nog steeds Australië, Nieuw Zeeland, BRAZILIE, Argentinië, Chili, Costa Rica, Guatemala, Honduras en Griekenland.

Zuidoost Azië, Centraal Azië, Afrika, Canada en overige landen in Zuid Amerika zijn intussen afgevallen. VS en overig Europa waren voor ons nooit een optie.

We richten ons met name op Brazilië en Australië.

Zelf willen we hier nog niet permanent gaan wonen, maar nog een aantal jaren in Zwitserland blijven wonen en werken. Anderen binnen ons groepje van belangstellenden zien het uitsluitend als investering en zullen er hoogstens 1 a 2 keer per jaar op vakantie gaan, weer anderen willen er wel direct permanent gaan wonen en daar hun verdere werkzame leven verbrengen (met de kids).

DOELSTELLING
Het doel is er een eco-nederzetting, geschikt voor 10 - 100 personen, voorzien van duurzame energie en waterbeheer, eco farming, school, health care unit, moderne communicatie app., etc. en vervolgens de ontwikkeling van duurzame commerciele activiteiten.

WIE ZOEKEN WE?
We denken aan 10 -15 personen (5 á 8 stellen, kids niet meegerekend), niet per sé allen Nederlanders (onder de sympathisanten bevinden zich momenteel weliswaar met name NL-ers, maar ook Zwitsers, Australiers en een Deen).

We zijn op zoek naar mensen, bij voorkeur stellen, die met beide benen in het leven staan, leeftijd vanaf een jaar of 25 (in principe is er geen bovengrens, maar mijn opa van 94 gaat in ieder geval NIET mee, hoe leuk dit ook voor iedereen zou zijn).

Verder hebben kandidaten een gezonde kijk op ecologisch wonen, leven en ondernemen. Vooral een commerciele gedachte hierover schuwen we niet.
Voor de duidelijkheid: we zijn geen Veganist, Vegetarier, fan van Geitewollen Sokken (hoewel die af en toe echt heel praktisch zijn) en intussen ook geen lid van Greenpeace meer. Verder zijn we niet religieus gemotiveerd, niet buitengewoon politiek geengageerd, nog steeds geen miljonair maar ook is er niemand die nog geld van ons krijgt (ondanks alle verleidelijke aanbieden tot Nu Kopen Straks Betalen).

We zijn hoogstens trots op onze spaarrekening en zoeken hiervoor een leuke bestemming als alternatief voor een pensioenfonds.

Geinteresseerd en meer weten? Je kunt ons volgen via www.skurvash.com

Groet

Ralph en Lieneke

Hallo Ralph en Lieneke,

Natuurlijk zou Brazilie een goede keuze voor jullie project kunnen zijn, wel zou ik de plaats kiezen in funktie van jullie doelstelling, ik bedoel de vruchtbaarste streek voor zulk een project ga je meer zuidelijker moeten zoeken denk ik.
Brazilie heeft een aantal voordelen, het is er (nog) vrij goedkoop om een groot stuk land te kopen, mensen zijn heel tollerant en ecologische projecten zitten echt wel in de lift daar, alles wat Bio en duurzaam is begint daar nu door te dringen.
Hopelijk vinden jullie enkele geinteresseerden en kunnen jullie dit verwezenlijken.

Groetjes,
Patrick,