Baobab luidt het voorjaar in met gloednieuwe reizen

De avontuurlijke reisorganisatie Baobab is trots op haar gloednieuwe voorjaarsbrochure, waarin o.a. een achttal nieuwe reisbestemmingen in vermeld staan. Verre landen, maar ook bestemmingen dichter bij huis. Van Ierland tot China en van Namibië tot Ecuador. Tijdens deze reizen neemt Baobab mensen die écht willen reizen mee naar ‘onbereikbare’ plaatsen, indrukwekkende cultuurerfgoederen en prachtige natuurlandschappen.

Het loopt storm
“Eind maart is onze nieuwe voorjaarsbrochure uitgekomen en het loopt nu al storm” aldus Gijs de Graaff, manager bij Baobab. “En dat is niet zo verwonderlijk, want het zijn geweldige reizen die je niet overal kunt vinden. Het reizen en ontdekken zit ons in de genen, daarom weten we juist nét dat andere plekje te vinden en nét die ene extra ervaring aan onze reiziger mee te geven. Vaak gaan we van de gebaande paden af, wat onze reizen onvergetelijk maakt”.

Ierland, China en verder de wereld in…
Baobab heeft als nieuwste aanwinst de wandelreis op de Ierse schiereilanden Kerry en Beara. Tijdens deze reis worden wandelingen gemaakt door deze verreweg mooiste delen van Ierland, met daarnaast een kennismaking met de overbekende hartelijkheid en gezelligheid van de bevolking.

Baobab heeft ook eenneiuwe reis naar China: een reis langs stadswijken met smalle straatjes (hutongs) en sfeervolle pleintjes, schitterende tempels en vele andere overblijfselen uit het roemruchte verleden in Beijing. Met uiteraard ook aandacht voor de klassiekers, zoals het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad en de Chinese Muur.

Aan de andere kant van de wereldbol, in Ecuador, gaan Baobab-reizigers baden in geneeskrachtige warmwaterbronnen onder de vulkaan. Verder maken ze een treinrit over de ‘nariz del diablo’ waarbij op het dak van de trein gezeten kan worden en wordt er een tocht gemaakt door de Amazone-jungle, een gebied dat een smeltkroes is van Indianen, kolonisten, boeren en goudzoekers.

En dat zijn nog maar drie van de acht nieuwe, avontuurlijke reizen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Baobab, tel 020-627 51 29, of een kijkje nemen op de website www.baobab.nl (kies voor aanbiedingen).